Mobilier Baie

Pentru majoritatea dintre noi, baia a devenit un sanctuar. Nu este doar un loc pentru igiena si toaletare. Este spa-ul nostru personal, unde ne eliberam de stresul zilnic si ne relaxam. Asadar, cand iti renovezi baia, nu crea doar un spatiu practic de spalat, ci un loc in care poti sa te retragi in tihna si sa fii tu insuti! Fiecare aspect si componenta a mobilierului pentru baie trebuie sa se completeze reciproc, satisfacand totodata nevoile practice de igiena si cele estetice, de design.
 
In aceasta categorie de produse dedicate baii vei gasi piese de mobilier de baie, de calitate superioara, mobilier care de asemenea poate fi personalizat pornind de la dimensiune, forma sau stil, pana la paleta coloristica si esenta lemnului. Creeaza-ti baia visurilor tale cu ajutorul nostru si al pieselor de mobilier pentru baie pe care ti le propunem!
 
Solutiile noastre de decorare sunt versatile, ele putand fi folosite, asa cum te-am obisnuit deja, atat pentru uz casnic, cat si pentru cel industrial (HoReCa). In categoria „Mobilier baie”, Alberta Casa iti propune si textilele necesare unei bai. Textilele oferite de noi sunt produse de calitate premium, fiind confectionate din bumbac 100%, extrem de rezistente la spalari repetate. Gama noastra de textile pentru baie include: prosoape, halate de baie si covorase, cu un design simplu si elegant, toate putand fi personalizate, la cerere.

Mobila Baie

Mobilierul pentru baie are nevoie de o atentie speciala. El trebuie sa fie in acord cu celelalte incaperi din punct de vedere al design-ului si, de asemenea,… citeste mai mult