Dormitor Matrimonial

Dormitorul este cea mai indragita camera! Fiecare dintre noi avem zile cand abia asteptam sa ajungem acasa, sa ne aruncam in pat si sa simtim pernele moi si asternuturile fine. Am putea spune ca dormitorul are propria lui memorie. Ne cunoaste obiceiurile, ne memoreaza mirosul si ne intelege trairile de fiecare data. De aceea, mobila pentru dormitor este extrem de importanta pentru confortul nostru si starea de bine pe care o cautam de fiecare data cand ajungem in aceasta camera speciala. Iar pentru un plus de eleganta si utilitate, mobila pentru dormitor din lemn masiv este solutia ideala!

Mobila dormitor lemn masiv – Confort, eleganta si stil la tine acasa

Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie in armonie cu restul casei, insa aici poti adauga accente mult mai personale. Astfel, mobila pentru dormitor din lemn masiv realizata de specialistii Alberta Casa poate fi personalizata pana in cele mai mici detalii, atat din punct de vedere stilistic, ergonomic, cat si cromatic. Spre exemplu, poti opta pentru mobila pictata manual, in diferite nuante si stiluri. Mai mult, fie ca alegi un pat matrimonial din lemn masiv sau un pat tapitat, ambele vor deveni la fel de confortabile prin prisma saltelei si a asternuturilor de calitate de la Alberta Casa. Si tot de la noi, in functie de spatiul disponibil, poti alege restul de mobila pentru dormitor care sa acompanieze patul matrimonial: sifonier, dressing, comode, noptiere. 

La Alberta Casa, optiunile sunt diverse. Cu noi ai garantia ca mobila pentru dormitor din lemn masiv, fie ea in stil clasic sau modern, va avea accente unice. Sloganul nostru, “The great way of living”, sugereaza calitatea si confortul oferit de piesele noastre de mobilier.

Paturi

Pentru fiecare dintre noi, dormitorul are o importanta foarte mare. Patul este piesa de mobilier in jurul careia “tesem” design-ul acestei… citeste mai mult

Capete de pat

Tabliile sunt accesoriile personalizabile ale unui pat. Schimba decorul camerei de odihna cu o tablie noua, alege dintr-o diversitate de forme tapitate! citeste mai mult