Despre noi

Despre noi

Bine ai venit la ALBERTA CASA,
magazinul tau de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate!

Scopul nostru este de a te ajuta sa-ti inzestrezi locuinta cu mobilierul si accentele care se potrivesc cel mai bine dorintelor, nevoilor si stilului tau. Industria comertului cu amanuntul se schimba, inclusiv in domeniul Home & Deco (mobila din lemn masiv si canapele extensibile), intelegand ca esti aici pentru ca-ti doresti sa fii un consumator informat si, bineinteles, la moda.

Te asiguram ca ne straduim sa-ti oferim piese de mobila din lemn masiv, canapele extensibile sau fixe, servicii si alte articole pentru casa sau industria HoReCa de cea mai buna calitate, iar in acest sens am ales cu grija furnizorii si am creat acest magazin online investind in detalii importante. Comercializam produse de mobilier autentic, de calitate superioara, lucrate integral sau partial manual, produse cu drag in Romania, cu materie prima provenind atat din tara noastra, cat si din Germania, Italia sau Franta. Suntem economisti si ingineri cu multa experienta si ne aflam aici pentru a-ti oferi o experienta de cumparaturi usoara si un nivel de satisfactie ridicat.

De asemenea, pe langa colectia de mobila din lemn masiv si canapele extensibile, in Galeria de Arta poti sa admiri opere importante realizate de artisti romani deosebit de apreciati. Lucrarile listate sunt produse unicat, create manual cu mult talent si migala. Prezenta lor pe „rafturile” noastre ne onoreaza.     

Ne-am propus ca experienta ta sa fie una cat mai reala, iar in acest sens folosim fotografii profesionale ale produselor, indiferent ca ne referim la mobila din lemn masiv sau la canapele, astfel incat sa te ajutam sa obtii exact ceea ce iti doresti. 

Cu drag,
ALBERTA CASAThe great way of living