Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentele conditii generale de vânzare reglementează ansamblul relatiilor dintre societatea HOME PHILOSOPHY SRL (in continuare denumita Societatea), editorul website-lui www.albertacasa.ro, si clientii săi pentru cumpărarea de produse de mobilier/ decoratiuni pentru amenajarea casei. Ele sunt aplicabile clientilor români, adică consumatorilor al căror domiciliu si loc de livrare se află în România.

1. APLICARE SI OPOZABILITATE A MENTIUNII LEGALE SI A CONDITIILOR GENERALE DE VÂNZARE

1.1. Clientul declară că a luat cunostintă de mentiunile legale de mai jos si de conditiile generale de vânzare înainte de transmiterea comenzii sale şi a înţeles conţinutul acestora. Clientul atesta si recunoaste ca accesul la aceste conditii este facil pe website-ul Societatii, ca link-ul de acces catre aceste conditii este accesibil anterior efectuarii comenzii si i s-a adus la cunostinta anterior plasarii comenzii obligatia de a lectura aceste conditii generale de vanzare.
1.2. Transmiterea unei comenzi de către un client implică aderarea completă si fără rezerve a acestuia la mentiunile legale si la conditiile generale de vânzare. In cazul in care clientul nu este de acord cu acestea, are posibilitatea de a nu efectua comanda sau de a parasi website-ul.

2. PRODUSE

2.1. Informatiile si ilustratiile aferente produselor si care figurează pe paginile website-ului nu au valoare contractuală (cu excepţia mărcii, dimensiunile si caracteristicile tehnice principale ale produselor) si nu pot angaja, sub nicio formă, răspunderea Societatii.
2.2. Clientul se angajează să respecte intocmai prevederile si recomandările în materie de securitate si de fiabilitate referitoare la utilizarea produselor (manipulare, utilizare, intretinere) iar, în caz de livrare de produse la domiciliu, la montarea acestora din urmă. Societatea nu va fi răspunzătoare pentru manipularea si/ sau montarea defectuoasă a produselor efectuată de către client, de pagubele suferite ca urmare a manipularii/ montarii defectuoase,  de depozitarea acestora în conditii anormale sau utilizarea în conditii inadecvate.
2.3. Produsele sunt propuse în limita stocurilor disponibile. Stocurile mentionate reprezintă date cu titlu pur informativ. În caz de epuizare a stocului, Societatea îsi rezervă dreptul de a livra produse similare. În caz de imposibilitate, Societatea va contacta clientul telefonic sau prin e-mail la adresa comunicată de către acesta din urmă, în cel mai scurt termen, pentru a-i propune fie o solutie de înlocuire, fie de anulare a comenzii sale. Societatea va depune toate eforturile posibile pentru a anunta pe website valabilitatea stocurilor. Pentru produsele în curs de comandă la producător, Societatea va informa clientul atunci când termenul de livrare este mai mare de 10 zile.
 
2.4. În caz de modificare a comenzii de către client, se va proceda la o anulare a comenzii initiale iar daca produsele au fost expediate catre client, acestea se vor restitui pe cheltuiala clientului.
Persoanele fizice (client) au dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Perioada de returnare a unui Produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Clientul/ sau alt tert indicat de Client  intră în posesia fizică a ultimului Produs (– în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat)
– ziua în care Clientul / sau alt tert indicat de Client intră în posesia fizică a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
In cazul in care Clientul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea transmite optiunea sa de retragere fie prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la adresa Bucuresti, str.Monetariei nr.12, ap.19, sector1, fie prin e-mail la adresa office@albertacasa.ro. In cazul exercitarii dreptului de retragere prin comunicare transmisa pe e-mail, avand in vedere ca eventuale probleme tehnice pot impiedica primirea e-mailului,  in caz de neconfirmare a receptiei e-mailului in termen de 3 zile de catre Societate, aveti obligatia de a va exercita dreptul de retragere prin comunicare expediata cu mijloace postale cu confirmare de primire..
In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in termen de 14 (paisprezece) zile de la data receptionarii produselor restituite. Pretul platit va fi restituit doar in cazul in care produsele returnate se afla in ambalajul original, in stare perfecta si acestea nu au fost folosite. Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor returnate, diminuare rezultata din manipularea acestora si deteriorarea ambalajelor originale.
Pretul platit va fi returnat dupa cum urmeaza:
 
1. pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

2.  pentru Comenzile achitate cu OP/ ramburs/ iTransfer/ Card bancar -> prin virament bancar in contul indicat de Client;

3. Societatea va restitui integral suma reprezentand valoarea produsului, suma reprezentand transportul dus-intors al produsului va fi suportata integral de catre client. 

2.5. Clientul are obligatia de a se asigura cu privire la compatibilitatea (dimensiunile) produselor de mobilier comandate cu tipul de incapere (locuinta) unde vor fi amplasate. Răspunderea Societătii nu poate fi angajată cu privire la acest aspect, iar returul produselor se va face pe cheltuiala clientului si de către un transportator ales de Societate. Societatea nu este responsabila de prejudiciile suferite de Client datorita lipsei de compatibilitate a dimensiunilor produselor comandate. Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor returnate rezultata din manipularea acestora.
Folosirea produselor in perioada cuprinsa intre receptia acestora si retragerea din contract duce la pierderea dreptului de retragere al Clientului.
Clientul pierde dreptul de retragere din contract si daca comanda produse care sufera modificari sau sunt personalizate conform specificatiilor acestuia sau daca produsele sunt achizitionate in cadrul unei licitatii efectuate de Societate.

3. COMENZI

3.1. Comanda este transmisă de către client pe site-ul Societătii. După introducerea informatiilor, clientul va avea acces la o recapitulare a comenzii sale, ce-i va permite să verifice numarul produselor selectate, modelul si principalele caracteristici, codul produselor, locul si data de livrare precum si suma de plata.
3.2. Confirmarea comenzii se face de către Societatea în maxim de 48 de ore de la înregistrarea comenzii, prin telefon sau e-mail, la numarul/ adresa de e-mail comunicată de către client, invederind acestuia aspectele esentiale ale comenzii si faptul ca acceptarea comenzii semnifica incheierea contractului dintre parti in limitele prevazute in prezentele conditii de vanzare. În caz de eroare în scriere a datelor de contact sau privind coordonatele clientului, Societatea nu va răspunde pentru imposibilitatea confirmării comenzii sau pentru efectuarea livrării.
3.3. Comanda nu va putea fi onorată de către Societate decât după plata acesteia. Orice comandă pentru care plata nu a fost făcută în termen de 24 ore de la primirea de către client a confirmării acesteia de către Societatea este considerata anulată automat. Exceptie fac comenzile cu plata Ramburs. 
3.4. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor si pentru a răspunde grijii majoritătii de a preveni fraudele în materie de vânzare la distantă, efectuăm un control aleatoriu asupra comenzilor transmise. Daca informatiile transmise nu permit societătii să se asigure cu privire la identitatea autorului comenzii, la realitatea domiciliului său sau la conditiile aparente de solvabilitate, Societatea îsi rezervă dreptul de a nu accepta comanda.
3.5. Societatea îsi rezervă dreptul de a refuza orice comandă a unui client cu care se află în litigiu pentru o comandă anterioară, sau dacă Societatea estimează în mod rezonabil că acest client a încălcat prezentele conditii generale sau că s-a angajat într-o activitate frauduloasă sau că a refuzat să furnizeze Societătii orice informatie utilă si necesară de natură să permită securizarea plătii si livrarea produselor, sau pentru orice alt motiv legitim.
3.6. În cadrul parteneriatelor cu alte site-uri de pe internet, Societatea va primi comenzi pe care le va trata ca fiind comenzi catre Societate, sub răspunderea Societatii.

4. PRET SI MODALITĂTI DE PLATĂ

4.1. Preturile afisate pe site sunt exprimate în lei si includ TVA aplicabil în România.
Pretul care va trebui plătit este cel în vigoare în ziua transmiterii comenzii de către client, sub rezerva disponibilitătii produselor comandate în momentul respectiv.
Societatea îsi rezervă dreptul, pe care clientul îl acceptă, de a modifica pretul în orice moment, fără alte formalităti în afara efectuării modificărilor pe website. Aceste modificări nu vor avea incidentă asupra comenzilor acceptate de către Societatea înainte de intrarea în vigoare a acestor modificări.
Modalitatile de plata sunt prezentate detaliat pe website si vor face obiectul alegerii clientului la momentul plasarii comenzii.
Daca Societatea ofera reduceri promotionale ale preturilor, indiferent de forma acestora, acestea se vor aplica doar conform precizarilor referitoare la aceste reduceri.
4.2. Preturile cuprind:
  • pretul produsului/ produselor comandate de către client
  • valoarea TVA
  • cheltuielile de ambalare
  • taxa privind transportul produselor
Cuantumul global al prestatiei este indicat în recapitularea comenzii.
4.3. Comanda este plătibilă, în functie de optiunea clientului în momentul introducerii informatiilor de către acesta pe site, prin urmatoarele metode:
  • plata online cu card (în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro);
  • ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către HOME PHILOSOPHY);
  • numerar la livrare - ramburs (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectuează livrarea);
  • Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi on-line a căror valoare cu TVA este mai mare de 5.000 lei pentru persoane juridice si 10.000 lei pentru persoane fizice
4.4. Societatea îşi va informa deîndată clientul prin telefon/ e-mail, la numarul/ adresa comunicată de către acesta, cu privire la orice dificultate legată de procesarea plătii (neplătit, eroare de introducere, etc) şi îşi rezervă dreptul de a refuza comanda, dacă este cazul.
4.5. Societatea reaminteste faptul că nu va onora comanda decât după primirea si încasarea pretului acesteia. Preţul se consideră incasat la data creditarii contului bancar al societăţii cu suma aferentă comenzii.
4.6.  Plata în rate prin card bancar
Plata in rate cu cardul bancar se va efectua conform informatiilor din sectiunea “Solutii de finantare”

5. LIVRAREA
 
5.1. Termenul de livrare mentionat de catre Societate pe website are caracter pur indicativ, termenul de livrare fiind cel prevazut în confirmarea comenzii.
Livrarea se realizează la adresa indicata de către Client în formularul de comandă, utilizând societati de curierat.
In situatia in care produsul a fost livrat prin curierul Cargus, optiunea „Deschidere colet” este inclusa in pretul transportului. Produsele se livreaza în ambalajul original, sigilat, al producătorului. Toate produsele comercializate pe website-ul www.albertacasa.ro se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Clientul are obligația să desfacă și să verifice din punct de vedere cantitativ și calitativ continutul coletelor, pe baza etichetării acestora, să desfacă și să verifice, integritatea coletelor fragile precum și a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticlă).
In cazul livrarilor care beneficiaza de optiunea „Deschidere colet”, Clientul are obligatia de a deschide coletele in prezenta personalului curierului, astfel incat, in situatia in care produsele au suportat defectiuni in urma transportului, Clientul sa poate sa sesizese imediat, in scris, Curierul. Orice reclamatie ulterioara a Clientului nu va fi luata in considerare (toate costurile de returnare/ reparare a produselor vor fi suportate de catre Client). 
5.2. Pretul privind livrarea produsului/ produselor va fi comunicat pe site in momentul in care produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.
In vederea livrarii, curierul agreat va apela clientul pentru a confirma data si ora la care se va efectua livrarea. In caz de absentă al clientului de la adresa mentionata, clientul va trebui, fără întârziere si în mod imperativ să ia legătura cu curierul pentru a organiza receptia produselor. În caz de dificultate în relatia cu curierul sau de imposibilitate de a-l contacta, clientul va contacta telefonic sau prin e-mail Societatea. În cazul în care receptia produselor de către client nu a avut loc în termen de maxim 7 zile de la expediere, produsele vor fi în mod automat restituite de către transportator Societătii pe cheltuiala clientului.
Societatea nu va onora nicio comandă pentru care este furnizată o cutie postală.
5.3. Clientul va trebui să informeze Societatea telefonic sau prin e-mail, confirmat printr-o scrisoare recomandată cu confirmare de primire în ambele cazuri, despre orice lipsă, în termen de 2 zile lucrătoare de la livrare si va trebui să mentioneze rezervele sale pe bonul de livrare a produselor remis de către transportator. După trecerea termenului de 2 zile lucrătoare de la data de livrare prevăzură si în cazul nerespectării acestor formalităti, produsele vor fi considerate ca fiind conforme si fără vicii aparente, reclamatiile nemaiputând fi acceptate în mod valabil de către Societate.
În functie de cantitatea produselor comandate si de talia acestora, puteti primi unul sau mai multe colete. Trebuie să verificati că toate coletele primite corespund comenzii dumneavoastră în integralitatea ei.
Este posibil ca, coletele să nu ajungă în acelasi timp, ci la interval de 24 de ore. În acest caz, trebuie precizat pe bonul de primire a primului colet „un singur colet livrat din cele X în asteptare”.
În cazul în care coletele nu ar fi conforme (produs lipsă, deteriorat, referintă incorectă), este preferabil să refuzati coletul. Dacă, totusi, acceptati coletul, sunteti obligat să mentionati rezervele pe bonul de livrare remis de cel care livrează coletul si să comunicati de indata o copie a acestuia la serviciul clienti al www.albertacasa.ro .
5.4. Indiferent de locul unde produsele vor fi livrate, este numai obligatia clientului de a verifica produsele înainte de montare pentru a se asigura de perfecta lor conformitate cu comanda.
În caz de livrare de produse neconforme sau deteriorate, clientul va avea posibilitatea să refuze livrarea cu conditia de a face această mentiune pe bonul de livrare. 
5.5. Montajul Produselor Acest serviciu se adresează produselor de mobilier si reprezinta punerea in stare de functionare a produsului si/ sau produselor cuprinse in Comanda. Clientul are obligatia de a-si monta singur produsul, conform schitei de montaj care il insoteste (exceptie fac produsele de mobilier din lemn masiv, efectuate la comanda pentru produsele unde este nevoie de montaj).
Clientul este obligat să anunțe lipsa din colet a unei componente înainte de începerea montajului și să păstreze etichetele și conținutul coletului în starea în care le-a primit în vederea verificării și înlocuirii.
Societatea nu își asumă nicio răspundere pentru execuția și consecințele serviciilor de manipulare, transport, montaj și instalare executate de terți, atunci când produsul a fost deteriorat sau nu au fost respectate instrucțiunile producătorului.

6. RISCURILE PRODUSULUI

6.1. Este convenit în mod expres faptul că clientul nu va suporta riscul produselor decât din momentul receptiei acestora.

7. GARANTIE – DURATĂ

7.1. Produsele comercializate de către Societate pe site-ul www.albertacasa.ro beneficiază de garantia oferintă de producatorii cu care aceasta Societate colaboreaza, conform legilor in vigoare. Odata cu livrarea produsului veti primi si un Certificat de garantie/ conformitate emis de producator, care va contine toate detaliile garantiei acordate.
7.2. Clientul va informa de îndată Societatea cu privire la orice defect prin telefon, e-mail sau prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Societatea va transmite reclamatia producatorului.
În caz de reclamatie considerată drept întemeiată si admisibilă de către producator, clientul va putea pretinde fie înlocuirea produsului defectuos, fie remedierea defectului, fie restituirea contravalorii acestuia, sub rezerva aplicării unui coeficient al stării de deteriorare, fiind exlusă orice altă indemnizatie, indiferent de natura acesteia si mai ales pentru prejudicii directe sau indirecte. În orice caz, în situatia constatării unui defect de catre producator, cheltuielile de transport dus-întors vor fi suportate de Societate.
7.3. În cazul în care clientul solicită Societătii sfaturi, acesta nu este tinută decât de o obligatie de diligenta cu privire la recomandările pe care le furnizează. Clientul rămâne singurul în măsură să judece cu privire la caracterul potrivit si adaptat nevoilor sale si consumului de produse comandate.

8. GARANTIE – EXCLUDERE

8.1. Utilizarea neconforma si montarea contrar instructiunilor Societatii/ producatorului nu pot da nastere la garantie.
8.2. Garantia nu se aplică înlocuirilor sau reparatiilor ce rezultă din uzura normală a produselor, din deteriorare sau accidente produse din neglijentă, din lipsa întretinerii sau supravegherii, din conditii improprii de depozitare, din nerespectarea instructiunilor de întretinere si de folosire ale Societatii/ producatorului.

9. NOTIFICĂRI

Orice notificare va trebui să fie adresată de către client Societătii HOME PHILOSOPHY fie prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa următoare: HOME PHILOSOPHY – Str. Monetariei nr.12 Ap.19, Sector 1, Bucuresti, fie prin e-mail la adresa următoare: office@albertacasa.ro, fie prin ambele modalitati acolo unde prezentele conditii prevad.

10. ACCESIBILITATEA CONDITIILOR GENERALE DE VÂNZARE

Versiunea la zi a conditiilor generale de vânzare ale societătii HOME PHILOSOPHY poate fi accesată on-line în mod constant de către client. Este suficient un click pe „Termeni si conditii” unde acestea sunt prezentate. Clientul este sfatuit sa-si asigure, in format tiparit, la momentul unei comenzi o versiune a acestor conditii.

11. LEGEA APLICABILĂ SI INSTANTA COMPETENTĂ

11.1. Vânzarea produselor societătii HOME PHILOSOPHY se supune legii române.
11.2. Singurele competente în caz de litigiu de orice natură sau de contestatie cu privire la constiturea sau executarea comenzii, sunt instanţele competente conform legii.
 
Conditii stabilite la 1 aprilie 2018
 
Mentiune legală
 
Vă multumim pentru citirea atentă a mentiunii si a conditiilor generale de vânzare înainte de utilizarea site-ului si de transmiterea oricărei comenzi.
Acest site este editat de către societatea:
 
HOME PHILOSOPHY SRL
Societate cu raspundere limitata cu un capital social de 1000 lei
Cu sediul social in Str. Monetariei nr. 12, Ap. 19, Sector 1, Bucuresti
Înmatriculată în registrul comertului si al societătilor cu nr. J40/11972/2016
 
Serviciul clienti
E-mail: office@albertacasa.ro
Tel.: 0040732400108

1. OBIECT

Prezenta mentiune are drept obiect să definească modalitătile prin care societatea HOME PHILOSOPHY pune la dispozitia vizitatorilor site-ul său de internet www.albertacasa.ro si conditiile în care vizitatorii au acces si utilizează acest site.
Orice conectare la site-ul www.albertacasa.ro  este subordonată respectării prezentei mentiuni legale cu privire la care societatea HOME PHILOSOPHY îsi rezervă dreptul de a o modifica si de a o actualiza.
Accesul si utilizarea site-ului www.albertacasa.ro  antrenează acordul vizitatorului la prezenta mentiune legală. Dacă nu sunteti de acord cu clauzele enuntate în cele ce urmează, sunteti sfătuiti să nu utilizati acest site.

2. ACCESUL LA SITE
 
Societatea HOME PHILOSOPHY depune eforturi pentru a mentine site-ul accesibil, fără a avea o obligatie de rezultat.
Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante si actualizate.
Avand in vedere faptul ca site-ul www.albertacasa.ro comercializeaza si produse de manufactura, precum si produse lucrate integral manual, produse unicat (mobilier pictat manual, opere de arta realizate de artisti) comenzile, altele decat ale produselor aflate in stoc, pot diferi fata de produsul afisat pe site. Acest lucru se intampla datorita metodei de lucru folosita, metoda ce face ca acest produs sa fie unicat.
Se precizează de asemenea faptul că în scopuri ce tin de mentenantă, de actualizare si pentru orice alte motive, mai ales de ordin tehnic, accesul la site poate fi temporar întrerupt. Societatea HOME PHILOSOPHY nu este în niciun caz răspunzătoare de aceste întreruperi si de consecintele ce pot decurge de aici pentru vizitator.

3. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Consultarea site-ului www.albertacasa.ro este posibilă fără a fi necesar să vă dezvăluiti identitatea sau orice altă informatie cu caracter personal. În ceea ce priveste informatiile cu caracter nominal pe care ati fi determinati să ni le comunicati, beneficiati de un drept de acces si de rectificare în conformitate cu Legea nr.677/2001 si Legea 506/2004. Colectarea acestor informatii este necesară pentru a răspunde solicitărilor dumneavostră de informatii, de stabilire de întâlniri si pentru a vă adresa, eventual, o scrisoare de informare electronică.
Vă semnalăm faptul că, pentru a vă propune produse si servicii din ce în ce mai adaptate, anumite informatii fără caracter personal, cu privire la activitatea dumneavoastră pe acest site, vor fi în mod automat colectate.
Aceste informatii sunt destinate societătii HOME PHILOSOPHY si vor putea fi utilizate în cadrul operatiunilor comerciale sau de marketing sau vor putea servi ca bază pentru studii si analize.
Fiecare vizitator poate să acceseze informatiile care îl privesc si să le rectifice sau, eventual, sa le steargă. De asemenea, fiecare vizitator se poate opune, fără costuri, ca datele sale să nu fie colectate si utilizate de către societatea HOME PHILOSOPHY. Pentru exercitatea acestui drept de opozitie, de rectificare si corectare, vizitatorul este invitat să se adreseze în scris societătii HOME PHILOSOPHY sau prin e-mail la adresa următoare: office@albertacasa.ro.
 
Prin plasarea comenzii va dati acordul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Personalul Societatii desemnat sa aiba acces la datele furnizate de dumneavoastra are obligatia contractuala si legala a pastrarii confidentialitatii datelor cu caracter personal oferite, Societatea avand implementate strategii care sa asigure confidentialitatea acestora.

4. GESTIONAREA PAROLELOR
 
Societatea HOME PHILOSOPHY vă pune la dispozitie pe acest site de internet diferite câmpuri ce vă permit accesul la servicii privilegiate. Pentru a obtine accesul la aceste câmpuri, ca si la serviciile specifice, trebuie să obtineti o parolă.
Această parolă este strict personală si trebuie să asigurati confidentialitatea acesteia.
În acest sens, sunteti responsabil de orice utilizare a acestei parole, iar societatea HOME PHILOSOPHY nu va fi răspunzătoare pentru pierderile sau prejudiciile ocazionate de utilizarea acestor spatii si/ sau acestei parole.
Trebuie să informati societatea HOME PHILOSOPHY cu privire la orice utilizare frauduloasă a parolei dumneavoastră sau a câmpurilor si să vă deconectati după fiecare consultare a site-ului www.albertacasa.ro.

5. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
 
Continuturile (mai ales datele, informatiile, ilustrările, logo-urile, mărcile, etc) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.albertacasa.ro, sunt protejate prin drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuală.
Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, alterare, modificare, difuzare, integrală sau partială, a continutului site-ului www.albertacasa.ro, site apartinand societătii HOME PHILOSOPHY în general, indiferent dacă apartine acesteia sau unui tert, indiferent de procedeul utilizat, este ilicită cu exceptia unei copii unice, pe un singur calculator si rezervată folosirii exclusiv private a copistului.

6. UTILIZAREA DOCUMENTELOR
 
Niciun document provenind de la www.albertacasa.ro, nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descărcat, postat, transmis sau distribuit în orice mod, cu exceptia unei simple înregistrări a documentelor pe calculator pentru uz personal si fără scop comercial. Trebuie să conservati intacte mentiunile privind proprietatea.
Alterarea si modificarea acestor documente sau folosirea lor într-un alt scop constituie infractiune privind drepturile de proprietate ale societătii HOME PHILOSOPHY sau ale tertilor.

7. SCRISORILE ELECTRONICE
 
Pentu a coresponda cu societatea HOME PHILOSOPHY prin email, vizitatorii vor trebui să completeze formularele de corespondentă electronică propuse pe site-ul www.albertacasa.ro
Răspunsurile formulate de societatea HOME PHILOSOPHY la scrisorile electronice nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitării unei activităti publicitare, promotionale sau comerciale.

8. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Vizitatorul site-ului este informat despre faptul că societatea HOME PHILOSOPHY îsi rezervă dreptul de a modifica sau corecta continutul site-ului său în orice moment, fără preaviz.
Societatea HOME PHILOSOPHY nu va putea fi răspunzătoare în caz de contaminare a materialelor informatice ale vizitatorilor ca urmare a propagării unui virus sau a altor surse de infectare informatică. Vizitatorul este obligat să ia toate măsurile adecvate pentru a-si proteja propriile date si/ sau programe împotriva contaminării cu eventuali virusi ce circulă pe reteaua de internet.
În niciun caz societatea HOME PHILOSOPHY, angajatii, furnizorii săi sau partenerii mentionati în cadrul site-ului nu vor fi declarati răspunzători, ca urmare a unei actiuni în stabilirea răspunderii contractuale, a răspunderii delictuale sau a oricărei alte actiuni, de orice pagubă directă sau indirectă, incidentală sau accesorie, sau de orice natură, sau de orice prejudiciu, mai ales de natură financiară sau comercială, ce rezultă din utilizarea site-ului sau ca urmare a oricărei informatii de pe site.
Site-ul www.albertacasa.ro poate contine legături simple sau profunde spre site-uri partenere ale societătii HOME PHILOSOPHY sau ale tertilor. Societatea HOME PHILOSOPHY nu exercită niciun fel de control asupra acestor site-uri, nefiind în niciun caz responsabilă cu privire la disponibilitatea acestora. Astfel, societatea HOME PHILOSOPHY nu va răspunde pentru prejudiciile directe sau indirecte ce ar putea surveni ca urmare a accesului vizitatorului pe site-ul partener si a utilizării acestui site, a faptului că serviciile si continutul acestuia nu respectă anumite reglementări sau a atingerilor aduse drepturilor tertilor. Societatea HOME PHILOSOPHY îsi declină orice răspundere cu privire la informatiile, materialele, programele site-urilor conectate prin hiperlink la site-ul www.albertacasa.ro.
 
9.UTILIZARE COOKIE-URI
 
Site-ul www.albertacasa.ro foloseşte Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google. Google Analytics foloseşte “cookies”, care sunt fişiere text plasate în computer, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii îl folosesc. Informaţiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise şi stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va folosi aceste informaţii în scopul de a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului www.albertacasa.ro, întocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site şi furnizarea de alte servicii legate activitate şi de utilizarea internetului pe www.albertacasa.ro. Google poate transfera aceste informaţii unor terţe părţi, în cazul în care acest lucru este solicitat prin lege, sau în cazul în care terţe părţi afectează procesul de informaţii cu privire la numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date deţinute de către Google. Aveţi dreptul să refuzaţi utilizarea de cookie-uri prin selectarea setărilor corespunzătoare în browser-ul dvs., cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că, dacă realizaţi aceste setări este posibil să nu puteţi avea acces la funcţionalitatea deplină a site-ului www.albertacasa.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale de către Google în modul şi în scopurile menţionate mai sus.
 
Disclaimer

Societatea nu raspunde in nici un fel de prejudicii create ca urmare a: (a) lipsei de acuratete sau caracterul incomplet al informatiei sau al materialelor cuprinse datorat unor erori faptice, materiale, tipografice sau tehnice; (b) folosirea oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala apartinand unor terti; (c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti le pot atasa acestui website fara cunostinta sau acordul Societatii; (d) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest website; (e) utilitatea continutului acestui website, in intreg sau in parte. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website sunteti direct raspunzatori pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.
 
Materiale nesolicitate

Societate va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui website, incluzand propuneri, idei, concepte, etc, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii..Clientul este informat despre faptul că Societatea îsi rezervă dreptul de a modifica sau corecta continutul website-ului său în orice moment, fără preaviz.

Software

Orice software care este disponibil pentru descarcare (download) copiere sau utilizare prin prezentul website este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descarcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor si conditiilor din contractul de licentiere aferent.
Clientul este obligat să ia toate măsurile adecvate pentru a-si proteja propriile date si/ sau programe împotriva contaminării cu eventuali virusi ce circulă pe reteaua de internet.
 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu/ resedinta), e-mail, CNP.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.albertacasa.ro, va primi comunicari comerciale din partea www.albertacasa.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la informari via email si alerte sunt confidentiale. www.albertacasa.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite informari si alerte. 

Conform Legii nr.677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.albertacasa.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.albertacasa.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.albertacasa.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.albertacasa.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/ bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC HOME PHILOSOPHY SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja catre www.albertacasa.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

www.albertacasa.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.albertacasa.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

Atentie: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.albertacasa.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.