Modalitati de plata

Modalitati de plata

 PRET SI MODALITĂTI DE PLATĂ

1. Preturile afisate pe site sunt exprimate în lei si includ TVA aplicabil în România.
Pretul care va trebui plătit este cel în vigoare în ziua transmiterii comenzii de către client, sub rezerva disponibilitătii produselor comandate în momentul respectiv.
Societatea îsi rezervă dreptul, pe care clientul îl acceptă, de a modifica pretul în orice moment, fără alte formalităti în afara efectuării modificărilor pe website. Aceste modificări nu vor avea incidentă asupra comenzilor acceptate de către Societatea înainte de intrarea în vigoare a acestor modificări.
Modalitatile de plata sunt prezentate detaliat pe website si vor face obiectul alegerii clientului la momentul plasarii comenzii.
Daca Societatea ofera reduceri promotionale ale preturilor, indiferent de forma acestora, acestea se vor aplica doar conform precizarilor referitoare la aceste reduceri.
2. Preturile cuprind:
  • pretul produsului/ produselor comandate de către client
  • valoarea TVA
  • cheltuielile de ambalare
  • taxa privind transportul produselor
Cuantumul global al prestatiei este indicat în recapitularea comenzii.
3. Comanda este plătibilă, în functie de optiunea clientului în momentul introducerii informatiilor de către acesta pe site, prin urmatoarele metode:
  • plata online cu card (în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro);
  • ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către HOME PHILOSOPHY);
  • numerar la livrare - ramburs (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectuează livrarea);
  • Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi on-line a căror valoare cu TVA este mai mare de 5.000 lei pentru persoane juridice si 10.000 lei pentru persoane fizice
4. Societatea îşi va informa deîndată clientul prin telefon/ e-mail, la numarul/ adresa comunicată de către acesta, cu privire la orice dificultate legată de procesarea plătii (neplătit, eroare de introducere, etc) şi îşi rezervă dreptul de a refuza comanda, dacă este cazul.
5. Societatea reaminteste faptul că nu va onora comanda decât după primirea si încasarea pretului acesteia. Preţul se consideră incasat la data creditarii contului bancar al societăţii cu suma aferentă comenzii.
6. Plata în rate prin card bancar
Plata in rate cu cardul bancar se va efectua conform informatiilor din sectiunea “Solutii de finantare”