Birou

Biroul reprezinta nu doar spatiul in care muncesti si in care iti petreci cea mai mare parte a timpului, ci si cartea de vizita a afacerii tale. Astfel, un mobilier pentru birou de inalta calitate este atat o investitie profitabila din punct de vedere financiar, cat si o investitie in ceea ce priveste imaginea profesionala. Asadar, pentru oamenii de succes, pragmatici, care in acelasi timp sunt atenti la detalii si au un simt al esteticului foarte dezvoltat, realizam cele mai practice si elegante piese de mobilier pentru birou.

Descopera in aceasta categorie o colectie de mobilier pentru birou de calitate superioara, mobilier practic si rezistent in timp, la preturi corecte. Gama noastra de piese de mobilier pentru birou include de la nelipsitele scaune directoriale si operationale, la scaune in stil nordic sau fotolii si canapele in clasicul stil Chesterfield. Deoarece biroul este considerat „a doua casa”, este fundamental sa alegi piese de mobilier confortabile si personalizabile, care sa te reprezinte intru totul.

Indiferent ca vei opta pentru piese minimaliste care denota multa creativitate sau piese cu design sobru si impozant, in functie de ocupatia ta, calitatea este la ea acasa! Creeaza un decor business si totodata relaxant, folosind mobilier pentru birou de calitate si adauga obiecte de arta, precum tablouri sau statuete lucrate manual, pentru un aer unic si personal. Alberta Casa iti sta la dispozitie cu cele mai elegante idei de mobilier birou, pentru utilari si amenajari interioare cu stil. 

Canapele si fotolii

Din categoria mobilier pentru birou, iti aducem in atentie modele de fotolii si canapele deosebite, care vor contribui atat la confortul, cat si la amenajarea… citeste mai mult