Dormitor copii

Atunci cand alegi mobila pentru copii este important sa ai in vedere personalitatea copilului tau. Desi va avea toata casa la dispozitie, camera sa ramane acel spatiul intim pentru odihna, joaca, invatare, dezvoltare.
 
Mobila pentru copii trebuie aleasa tinand cont de varsta si de preocuparile sale. Pentru camera bebelusului sunt necesare diferite accesorii si piese de mobilier care le vor fi de ajutor parintilor. Un fotoliu sau o canapea pentru relaxare, patutul bebelusului, o comoda si un dulap sunt cateva piese care nu ar trebui sa lipseasca. Cu trecerea tipului, necesitatile si dorintele se schimba, iar design-ul camerei trebuie si el schimbat. De aceea, este bine sa tii cont inca de la inceput de aceste aspecte si sa alegi un mobilier in culori calde, versatile, pe care sa-l compartimentezi foarte bine.
 
Echipa Alberta Casa iti sta la dispozitie cu sugestii si sfaturi privind decorarea camerei copilului. Piesele de mobilier pe care le vei gasi pe site-ul nostru pot fi personalizate in functie de necesitatile si dorintele tale.
 
Da viata camerei copilului tau alegand mobilier de calitate. Contacteaza-ne pentru a crea impreuna un univers magic!

Sifoniere si comode

Alege mobila de calitate pentru camera copiilor,  pastrand un design cu linii simple si culori calde precum bleu, roz sau unt. Camera sa este locul… citeste mai mult