Plapuma din Lana Naturala 100%, Confort Organic, 450g/ sqm


-10% 640.00 Lei 715.00 Lei

Dimensiuni disponibile

140x200cm 160x220cm 180x200cm 200x200cm 200x220cm 240x220cm

Cost livrare: 40.00 Lei

In Stoc
Termen de livrare: 3 zile

Suplă și ușoară, plapuma (pilota) de iarnă din lână Alberta Casa asigură un confort de neegalat și un somn liniștit. Oferă o căldură sănătoasă datorită proprietăților naturale ale lânii - reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă
Nivel căldură (1-6): 5 - se potrivește foarte bine pentru climatul mai rece sau pentru o temperatură a încăperii între 17 - 22 °C

Compoziție:
 • Umplutură 100% lână merino, tratament antimolii TERPESHIELD, dispunere multistrat densitate 450g lână/ m2
 • Exterior 100% Bumbac Organic Fiberproof, 110g/ m2
Cu o cantitate mai mare de lână, fata de pilota de 300gr/ sqm, plapuma Confort Organic este ușoară și în același timp te protejează perfect de frig.
Garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 18 și 22 °C.
 
Tratament antimolii TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELD – Geraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .
Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
 • Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată 
 • Alungă insectele și acarienii 
 • Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului 
 • Neutralizează mirosurile neplăcute
Aromaterapie Terpeshield:
 • Diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare 
 • Indepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare 
 • Deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii
 • Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield
Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.

lana multistratDispunerea multistrat
Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânii în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile de iarnă și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.
În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.

Bumbac Organic FiberproofBumbac Organic Fiberproof
Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS, fabricată în Germania. 
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite). 
- rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.

PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA
 
Greutate totală:
 •  140x200 cm: 2 kg
 •  160x220 cm: 2.5 kg
 •  200x200 cm: 2.8 kg
 •  200x220 cm: 3.1 kg
 •  240x220 cm: 3.7 kg

Avantaje:
 • Ușoară
 • Non-alergică și anti-acarieni
 • Izolator natural
 • Permeabilă la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon

Instrucțiuni de îngrijire:

Plapuma/ pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. 
Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.
Lanolina - ”mirosul de lână”
Lâna merino folosită la produsele noastre este o lână ecologică, 100% pură. Oile de la care provine lâna sunt crescute în stâne românești, fără antibiotice, hormoni sau alte tratamente chimice. În procesul de spălare și curățare am înlocuit detergenții ecologici cu detergenți certificați Organic, pentru a îndeparta vegetația, praful și excesul de grăsimi. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.
Noi nu spălăm lâna în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânii.
In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii.
Lâna pe care o folosim are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estompează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână.
Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.
 
 

Scrie un comentariu

Alte piese de mobilier si decoratiuni

Pilota din Lana Naturala 100% si invelis din Bumbac Organic, 350g/ sqm

620.00 Lei

Lenjerie matrimoniala 100% bumbac satinat, Luxury

767.00 Lei

-6%

Perna tapitata multifunctionala

290.00 Lei

310.00 Lei