Pilota de vara din Lana Naturala 100% si Bumbac Organic, Confort Organic, 150g/ sqm


-9% 500.00 Lei 550.00 Lei

Dimensiuni disponibile

140x200cm 160x220cm 200x200cm 200x220cm 240x220cm 180x200cm 210x245cm
In Stoc
Termen de livrare: 3 zile

Pilotă premium de vară cu lână merino și bumbac organic - ideală pentru perioadele calde, creează microclimatul perfect al somnului

Nivel căldură (1-6): 1 - se potrivește pentru o temperatură a încăperii între 23 - 26 °C
Compoziție:
- umplutură 100% lână merino, tratament antimolii TERPESHIELD, dispunere multistrat densitate 150g lână/m2
- exterior 100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2

Lâna participă la eliminarea naturală a transpirației corpului și vă permite să dormiți într-un mediu sănătos și confortabil chiar și în perioadele calde. Datorită proprietăților excepționale ale lânii de absorbție a umezelii, veți transpira mai puțin și temperatura sub pilotă rămâne extrem de plăcută chiar și atunci când temperatura din cameră devine ridicată.

După cum a fost arătat în numeroase studii științifice, lâna creează microclimatul perfect pentru somn – cu mult mai bun decât oricare alte pilote ce pur și simplu nu au o permeabilitate excelentă la aer și vapori.
Mai mult, o pilotă de vară umplută cu lână merinos ajută la îmbunătățirea calității somnului dacă suferiți de transpirații nocturne. Prin îndepărtarea umezelii, pilotele noastre subțiri vă vor face să vă simțiți confortabil, indiferent de temperatura camerei. Transpirațiile nocturne pot apărea și din motive medicale și, dacă nu le puteți opri, puteți face simptomele mai ușor de gestionat.
Pilota de vară Confort Merino umplută cu lână merinos și înveliș bumbac organic, este modul perfect pentru a face acest lucru.

Garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 23 și 26 °C.

Tratament antimolii TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELD – Geraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .
Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.
Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată 
- Alungă insectele și acarienii 
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului 
- Neutralizează mirosurile neplăcute.
Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare 
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare 
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii
Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.
Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


lana multistratDispunerea multistrat
Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânii în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile de iarnă și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.
În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.

Bumbac Organic FiberproofBumbac Organic Fiberproof
Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS, fabricată în Germania. 
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite). 
- rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.

PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA pentru ALBERTA CASA

Greutate totală:

  • 140x200 cm: 1 kg
  • 160x220 cm: 1.3 kg
  • 200x220 cm: 1.6 kg
  • 240x220 cm: 1.9 kg

Avantaje:

  • Este ușoară
  • Non-alergică și anti-acarieni
  • Material izolator natural
  • Permeabilă la aer
  • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Plapuma/ pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Lanolina - ”mirosul de lână”

Lâna merino folosită la produsele Confort Merino este o lână ecologică, 100% pură. Oile de la care provine lâna sunt crescute în stâne românești, fără antibiotice, hormoni sau alte tratamente chimice. În procesul de spălare și curățare am înlocuit detergenții ecologici cu detergenți certificați Organic, pentru a îndeparta vegetația, praful și excesul de grăsimi. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

Noi nu spălăm lâna în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânei.

In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii.

Lâna Confort Merino are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână.

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

Scrie un comentariu

Alte piese de mobilier si decoratiuni

Pilota din Lana Naturala 100% si invelis din Bumbac Organic, 350g/ sqm

620.00 Lei

Lenjerie matrimoniala 100% bumbac satinat, Luxury

767.00 Lei

-6%

Perna tapitata multifunctionala

290.00 Lei

310.00 Lei