Trei stiluri diferite de canapea extensibila cu 3 locuri

Trei stiluri diferite de canapea extensibila cu 3 locuri

Trei stiluri diferite de canapea extensibila cu 3 locuri

15.02.2019
0
1113
Asa cum te-am obisnuit deja, pe site-ul nostru gasesti o gama extrem de variata de piese de mobilier, inclusiv diverse modele de canapea extensibila cu 3 locuri. Acestea sunt disponibile in mai multe variante de culori, dimensiuni si stiluri. Acelasi lucru se aplica si in cazul celorlalte piese de mobilier care insotesc o canapea extensibila de 3 locuri, cum ar fi masute de cafea, comode, fotolii sau tabureti. Asadar, la noi gasesti solutii complete de amenajare, astfel incat sa-ti decorezi locuinta in stilul preferat de tine de la A la Z.

Drept dovada, iata in continuare 3 stiluri diferite de canapea extensibila 3 locuri, pe care ti le recomandam in egala masura in termeni calitativi, in functie de designul dorit de catre tine!

Canapea extensibila 3 locuri in stil scandinav – Modelul Stockholm
Acest stil nu mai are nevoie de nicio prezentare, intrucat popularitatea de care se bucura de cativa ani nu mai este o noutate pentru nimeni. Cu toate acestea, stilul scandinav se remarca mereu printr-un aspect fresh si un ambient aerisit datorita formelor geometrice si liniilor drepte care il caracterizeaza ca design.

Descriere canapea Stockholm:
- culoare gri;
- sezut si spatar realizate din burete;
- extensie de dormit ocazional (grosime de 14 cm), prin deplasarea sezutului si a spatarului sub somiera;
- saltea pentru extensie inclusa in pretul canapelei;
- made in Italy.

Canapea extensibila 3 locuri in stil modern – Modelul Marbella
Stilul modern, aparut dupa anii 2000, a reinterpretat forma clasica a unei canapele. Spre exemplu, acest model are brate ,,minimalizate’’ (reduse ca inaltime) si spatar format din 3 perne. Aceste detalii fac din Marbella o canapea potrivita pentru orice locuinta moderna.

Descriere canapea Marbella:
- culoare crem/maro sau gri deschis/gri inchis;
- suprafata de dormit (dimensiune extinsa) de 190 x 142 cm;
- confort maxim atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi;
- plasa de arcuri Bonell de tip relaxa pe intreaga suprafata a sezutului format din saltele de tip relaxa si spuma poliuretanica de densitate medie;
- spatiu pentru depozitarea lenjeriei de pat, sub sezut;
- optional, se pot comanda si fotolii (set).

Canapea extensibila 3 locuri in stil clasic/rustic – Modelul Havana
Stilul clasic nu se va demoda niciodata, acest lucru e clar! Tocmai din acest motiv am inclus si noi in oferta noastra modele de canapea precum Havana. Simplitatea si eleganta acestui model se vor potrivi de minune intr-o locuinta ceva mai… ,,conservatoare’’, dar mobilata cu mult bun-gust. In plus, motivele florale ale acestei canapele se potrivesc si intr-o casa de vacanta (la munte sau la tara). 

Descriere canapea Havana:
- culoare bej/maro;
- sistem de extensie ingenios si silentios (deschidere printr-o miscare lina si cursiva, fara efort);
- dimensiune utila de dormit 195 x 158 cm;
- plasa de arcuri pe intreaga suprafata a sezutului format din saltele de tip relaxa si spuma poliuretanica de densitate medie;
- lada pentru depozitare, pozitionata sub sezut;
- optional, fotolii extensibile Havana.

Scrie un comentariu