Top 3 seturi de mobila pentru dormitor din lemn masiv

Top 3 seturi de mobila pentru dormitor din lemn masiv

Top 3 seturi de mobila pentru dormitor din lemn masiv

06.08.2018
0
2406
Cauti mobila pentru dormitor din lemn masiv? Indiferent ca e vorba de dormitorul matrimonial, de camera copilului sau camera de oaspeti, ti-am pregatit o gama extrem de variata de seturi de mobila pentru dormitor din lemn masiv

Disponibile in diferite culori, realizate partial sau integral manual din cele mai bune esente lemnoase (tei, fag, stejar, frasin) si finisate cu lacuri poliuretanice, seturile pentru dormitor din lemn masiv pe care ti le propunem sunt Made in Italy, France, Germany sau chiar produse la noi in tara. Acestea, indiferent de model, sunt realizate la comanda, in functie de cerintele si preferintele tale, tinand cont atat de spatiul de care dispui pentru mobilare, cat si de personalitatea ta, astfel incat piesele respective sa confere un plus de intimitate camerei tale si sa te reprezinte in totalitate. Spre exemplu, din acest punct de vedere, poti opta pentru un dormitor din lemn masiv personalizat cu pictura manuala!

In ceea ce priveste stilul adoptat, oferta noastra include seturi de mobila cu design clasic sau design modern, cum ar fi stilul nordic, a carui particularitate de baza o reprezinta nuantele deschise (lemn natur), combinatia alb-crem, liniile simple si formele geometrizate. Iar daca tot am amintit de lacurile poliuretanice, trebuie sa stii ca datorita acestora poti aseza o cana cu ceai fierbinte direct pe noptiera de la capul patului, deoarece suprafata lemnului nu va fi afectata in niciun fel si nu se va decolora sau pata. Lacurile poliuretanice pe care le folosim la crearea fiecarei piese pentru dormitor din lemn masiv sunt rezistente la zgarieturi, lovituri, lichide fierbinti, umezeala, pete de vin sau cafea, actiunea solventilor etc. Ce inseamna acest lucru? Pe langa faptul ca lacurile poliuretanice ofera un tuseu deosebit mobilei, acestea o fac si usor de intretinut.

Asadar, iata cateva exemple de seturi de mobila pentru dormitor marca Alberta Casa, ideale pentru amenajarea unui dormitor matrimonial, pentru camera copilului sau a unui adolescent, inclusiv pentru amenajarea unei camere pentru oaspeti:

1. Set dormitor lemn masiv „Clasico”
Acest dormitor single este format din: pat, sifonier, comoda si noptiera. Camera de oaspeti sau dormitorul copilului tau va arata exact ca in reviste cu setul „Clasico”! Realizat la comanda din lemn masiv, putand fi antichizat si pictat manual, in functie de preferintele tale, acest dormitor transmite eleganta, atemporalitate si caldura specifica unui camin. 

2. Set dormitor lemn masiv „Rustic”
Componentele acestui dormitor ideal pentru o camera matrimoniala sunt: pat din lemn masiv de culoare maro, comoda, noptiere si sifonier. Piesele pot fi comandate si separat, tinandu-se cont de dimensiunile si culorile dorite de catre client, existand posibilitatea personalizarii prin antichizare si/sau pictura. 

3. Set dormitor lemn masiv „Unico”
Ofera-i camerei un aspect unic! Acest set poate fi varianta ideala atat pentru camera unui adolescent, cat si pentru o camera de oaspeti sau un dormitor single. Componente: pat, sifonier, noptiera si comoda, personalizate la cerere prin antichizare si pictura manuala.

Pentru mai multe sugestii si idei de amenajare, indiferent ca esti un cautarea unor piese individuale sau a unor seturi complete pentru dormitor, rasfoieste paginile site-ului nostru si contacteaza-ne oricand pentru detalii suplimentare!

Scrie un comentariu