Top 3 motive pentru care sa alegi mobila living din lemn masiv

Top 3 motive pentru care sa alegi mobila living din lemn masiv

Top 3 motive pentru care sa alegi mobila living din lemn masiv

11.10.2018
0
1015
Livingul, cunoscut pentru oricine drept camera de zi sau sufrageria, este una dintre cele mai importante incaperi ale unei locuinte. Imediat dupa aceasta, in ordinea importantei si a utilitatii, urmeaza dormitorul. La o prima impresie am putea spune ca dormitorul este cea mai de seama camera dintr-o casa, insa daca analizam mai atent situatia, livingul este cel care castiga teren in fata dormitorului in ceea ce priveste amenajarea. 

Cum se traduce acest lucru, mai exact? In timp ce dormitorul il putem amenaja la libera alegere, optand pentru o decorare mai mult sau mai putin minutioasa, amenajarea camerei de zi cu mobila living din lemn masiv necesita mult mai multa atentie la detalii. Cum se justifica aceasta abordare? Foarte simplu: spre deosebire de dormitor, care este o camera intima pe care de obicei o impartasim cel mult cu persoana iubita, in living ajung toate persoanele care ne trec pragul casei.

Astfel, optand pentru mobila living din lemn masiv, vei crea un ambient placut, primitor si care va incanta musafirii atunci cand ii intampini in sufrageria ta eleganta. Dar motivele pentru care sa alegi acest tip de mobilier nu se reduc doar la considerentele estetice, iar in articolul urmator iti vom oferi mai multe detalii!

1. Mobila de living din lemn masiv confera eleganta desavarsita habitatului tau casnic
Cine spune ca acasa nu te poti bucura de un decor de revista sau asa cum vezi in marile hoteluri, in restaurantele sau cafenelele de lux? Datorita colorantilor speciali folositi pentru tratarea si finisarea mobilei, ai posibilitatea sa alegi piese de mobilier pentru livingul tau care sa straluceasca la propriu si la figurat. Lemnul este un material atemporal, cu o textura aparte in functie de esenta lemnoasa (tei, frasin, fag, stejar), ce poate fi prelucrat astfel incat sa se obtina produse cu un luciu elegant care nu se vor demoda nicicand, ci vor atrage de fiecate data admiratia musafirilor. 

2. Mobila de living din lemn masiv asigura durabilitate si rezistenta pe termen lung
Livingul este, fara dar si poate, cea mai locuita camera a casei si, totodata, cele mai multe piese de decor si alte articole de acest gen se regasesc aici. Spre exemplu, biblioteca sau vitrina este deseori precum un muzeu in miniatura, in care iti etalezi cele mai de pret bunuri cu valoare sentimentala: seturi de vesela primite cadou, statuete achizitionate din calatoriile tale si alte suveniruri, cartile preferate s.a.m.d. Drept urmare, pentru ca aceste articole dragi sufletului tau sa fie depozitate in siguranta maxima, este indicat sa alegi mobila living din lemn masiv, ale carei calitati in termeni de rezistenta si durabilitate sunt de neegalat, comparativ cu mobila din PAL. In plus, o astfel de achizitie este o investitie pe termen lung – ceea ce-si doreste oricine atunci cand amenajeaza camera de zi sau o redecoreaza. 

3. Mobila de living din lemn masiv este mai usor de intretinut
Desi pare greu de crezut, mobila pentru living din lemn masiv este mult mai usor de intretinut decat orice alt tip de mobilier. Acest lucru de datoreaza lacurilor poliuretanice, folosite pentru finisare, care sunt rezistente la o serie de factori degradanti: pete de vin sau cafea, zgarieturi, lovituri, umezeala si temperaturi ridicate etc. Spre exemplu, poti lasa o cana fierbinte direct pe suprafata masutei de cafea, iar aceasta nu va avea de suferit – grija petelor albe greu de indepartat va fi de domeniul trecutului, daca vei alege mobila de living din lemn masiv creata la comanda de catre expertii nostri. 

Scrie un comentariu