Top 3 modele de canapele extensibile cu trei locuri

Top 3 modele de canapele extensibile cu trei locuri

Top 3 modele de canapele extensibile cu trei locuri

12.07.2018
0
1360
Daca doresti sa iti mobilezi livingul sau chiar un dormitor cu o canapea extensibila de 3 locuri, vei fi placut surprins de gama diversificata pe care ti-o punem la dispozitie. Astfel, ai de ales intre mai multe modele de canapele extensibile cu 3 locuri, fabricate din materiale de cea mai buna calitate – atat cadrul, cat si tapiteria. 

Eleganta si rafinamentul Alberta Casa vor face orice camera sa arate splendid, iar musafirii tai, indiferent ca vorbim de livingul in care ii vei intampina sau de camera de oaspeti in care ii vei gazdui peste noapte, vor fi cu adevarat impresionati de confortul pe care aceste canapele extensibile cu 3 locuri il confera. Asadar, iata care sunt recomandarile noastre de top:

Canapea extensibila cu 3 locuri Marbella
Acest model de canapea vine la pachet cu numeroase avantaje. Combinatia de culori crem/maro este binevenita in orice fel de decor, creand o atmosfera calda, de relaxare. Extinsa, aceasta canapea are o dimensiune de 190x142 cm, oferind un spatiu suficient de mare pentru musafiri sau rudele aflate in vizita. Fata de alte canapele, modelul Marbella are o plasa de arcuri pe toata latimea sezutului, astfel incat sa ai parte de confort in orice pozitie. Mai mult, combinatia de arcuri Bonell si spuma poliuretanica de densitate medie este ideala, oferind un loc de relaxare placut, fie zi sau noapte! In plus, spatiul de depozitare iti poate fi foarte util pentru pastrarea lenjeriilor de pat sau a cuverturilor voluminoase.

Canapea extensibila cu 3 locuri Valencia
Aceasta canapea extensibila este de un rafinament aparte, fiind disponibila atat in combinatia de culori crem/mov, cat si in nuante mai sobre, precum gri petrol/gri deschis. Eleganta manerelor duce cu gandul la momentele de relaxare petrecute intins, privind la televizor. Metoda de extindere a acestei canapele este foarte fluida, prin doua miscari simple, putand fi manevrata cu usurinta de catre oricine. Materialele de calitate si sezutul de tip relaxa, combinat cu spuma poliuretanica, te va transpune intr-o lume linistita, in care te vei bucura in tihna de acea "joie de vivre".

Canapea extensibila cu 3 locuri Amsterdam
Acest model imbina perfect partea practica cu cea estetica. Eleganta si moderna, canapeaua Amsterdam poate fi cu usurinta una dintre cele mai atragatoare piese de mobilier din orice camera. Dupa extindere, comoditatea si calitatea acesteia te va uimi de-a dreptul! O poti comanda oricand – atat in varianta cu doua locuri, cat si in cea cu trei, ambele extensibile. Pe noi ne-a cucerit cu siguranta!



Alege o canapea extensibila cu 3 locuri si vei descoperi imediat avantajele acestei piese de mobilier. Petrecerile cu prietenii, dar si noptile alaturi de cei dragi vor deveni momente de neuitat. Mai mult, preturile accesibile, precum si design-ul unicat fac ca aceste canapele sa devina piese de rezistenta in orice casa. Iar daca esti in cautarea unei canapele extensibile cu 2 locuri, citeste articolul nostru anterior de pe blog si descopera modelul Vogue! Pentru mai multe detalii si consiliere, nu ezita sa ne contactezi!

Scrie un comentariu