Recenzie canapea extensibila de 2 locuri: Modelul Vogue

Recenzie canapea extensibila de 2 locuri: Modelul Vogue

Recenzie canapea extensibila de 2 locuri: Modelul Vogue

22.06.2018
0
1306
Probabil nu intamplator denumita astfel, aceasta canapea extensibila de 2 locuri este in mare voga in ceea ce priveste amenajarea spatiilor restranse, cum ar fi o garsoniera, un dormitor sau un apartament de mici dimensiuni. 

Canapeaua extensibila de 2 locuri Vogue prezinta o serie de avantaje atat din punct de vedere estetic, cat si practic. Drept urmare, este recomandarea noastra de top in cazul in care cauti o canapea extensibila de 2 locuri care sa imbine simtul estetic cu cel practic la cel mai bun raport calitate-pret!

Asadar, afla mai multe detalii despre aceasta extraordinara canapea extensibila de 2 locuri, in cele ce urmeaza:

Design ergonomic si versatil
La ce te gandesti, in primul rand, atunci cand locuiesti intr-o garsoniera sau un apartament cu doua camere si trebuie sa-ti amenajezi locuinta? Te gandesti cum sa economisesti spatiu, desigur! Astfel, canapeaua extensibila de 2 locuri Vogue are o dimensiune redusa, putandu-se transforma cu usurinta intr-un pat de mijloc, ideal pentru oaspeti sau chiar pentru tine, pe timpul noptii. Ce inseamna asta? O astfel de canapea extensibila de 2 locuri are o lungime de doar 176 cm, o latime de 105 cm si o inaltime de 100 cm, in pozitia stransa.

Mai mult, modelul Vogue dispune de un design cu linii fine si elegante, dar in acelasi timp robuste. Iar pentru un design cat mai versatil, care sa se potriveasca cu orice tip de amenajare din punct de vedere cromatic sau al stilului adoptat, aceasta canapea vine in mai multe nuante de bej, cu sau fara model floral, la alegerea ta. Materialul textil folosit pentru tapitare este de inalta calitate, usor de intretinut si rezistent la uzura de zi cu zi/ noapte de noapte. Nu in ultimul rand, modelul este prevazut cu lada pentru depozitarea lenjeriei de pat, pozitionata sub sezut.

Sistem ingenios de extindere, siguranta si confort sporit 
Desi in general se considera ca o canapea extensibila de 2 locuri nu este suficient de confortabila sau faptul ca trebuie stransa in fiecare zi reprezinta un inconvenient, modelul Vogue reuseste sa demonstreze contrariul. De ce? In primul rand, sistemul ingenios de extindere functioneaza printr-o miscare lina si silentioasa, fara a fi nevoie sa depui un efort prea mare. Tot ce trebuie sa faci este sa deplasezi spatarul catre in fata, extinderea canapelei facandu-se automat catre inainte. In ceea ce priveste confortul si siguranta, e de remarcat ca aceasta canapea extensibila de 2 locuri are o structura solida, din metal, care este prevazuta cu plasa de arcuri de tip relaxa si poliuretan.

Mecanism simplu de strangere in pozitia de zi
Un alt avantaj consta in mecanismul de strangere, dupa ce canapeaua a fost extinsa in pozitia de dormit. Astfel, aceasta poate fi readusa la pozitia de sezut foarte usor. Cum? Prin simpla actionare asupra mijocului patului nou format, astfel: se ridica mijlocul patului in sus, iar el se va glisa strangandu-se cu usurinta. 

Asadar, pe o scara de la 1 la 10, aceasta canapea extensibila de 2 locuri primeste din partea noastra nota maxima!

Scrie un comentariu