​Fotoliile extensibile, in continuare o solutie alternativa pentru apartamentele mici

​Fotoliile extensibile, in continuare o solutie alternativa pentru apartamentele mici

​Fotoliile extensibile, in continuare o solutie alternativa pentru apartamentele mici

12.12.2018
0
1011
,,Apartamente mici’’ – aceasta este o sintagma care, indiferent de perioada in care traim, se pare ca ne va urmari tot timpul. Din comunism si pana in cosmopolitism. Fie din cauza supraaglomerarii urbane, care nu mai permite construirea unor blocuri voluminose in latime, ci mai degraba in inaltime – si implicit, nici a unor apartamente foarte spatioase –, fie din cauza unui buget restrans atunci cand vine vorba de achizitionarea unei locuinte la bloc, majoritatea dintre noi ne trezim in situatia insuficientei de spatiu alocat mobilarii casei in care locuim. 

Solutia? Canapele sau fotolii extensibile. Desi acestea din urma sunt mai mult specifice anilor ’90-2000, existand o perioada in care fotoliile extensibile erau la mare cautare si nu lipseau din niciun apartament de mici dimensiuni, inca exista o cerere semnificativa pentru astfel de piese de mobilier. Iar motivele acestui interes in randul romanilor tin de aspectele mentionate mai sus. Fiindca despre canapele am tot vorbit in postarile noastre anterioare, de data aceasta ne-am decis sa-ti reorientam atentia catre fotolii extensibile – in cazul in care te afli in cautarea unei solutii alternative, practice si estetice, pentru mobilarea garsonierei tale sau a apartamentului de doua camere in care locuiesti. 

De ce fotolii extensibile?
Scurt si la obiect, fotoliile extensibile ocupa cu adevarat foarte putin loc. Asadar, in cazul in care dispui de un spatiu mult prea restrans pentru mobilarea locuintei tale, astfel incat nu-ti poti permite nici macar amplasarea unei canapele extensibile in livingul tau sau in camera de oaspeti, varianta unuia sau chiar a doua fotolii extensibile este solutia ideala pentru problema ta. Amplasate strategic in micul tau apartament, fotoliile extensibile sunt perfecte pentru a te intinde mai bine atunci cand privesti la televizor in living sau pentru a-ti gazdui peste noapte musafirii. In plus, in pozitia de sezut, acestea pot avea un design foarte placut si cochet, intregindu-ti decorul de revista pe care ti-l doresti pentru livingul tau chiar si in conditiile unui spatiu foarte restrans. Spre exemplu, amplasand doua fotolii extensibile in camera ta de zi, de o parte si alta a masutei de cafea, sufrageria ta va arata exact asa cum ti-ai dorit, asigurandu-i o amenajare clasica si eleganta. Astfel, aceste piese de mobilier isi mentin popularitatea chiar si in zilele noastre, fiind piese de mobilier absolut esentiale in anumite cazuri. 

Recomandarea noastra in materie de fotolii extensibile: Modelul Havana
• fotoliu extensibil deosebit de comod si util
• sezut si spatar formate din plasa de arcuri de tip relaxa pe toata suprafata
• lada de depozitare pentru lenjerie/perne/pilota
• sistem de extensie ingenios si silentios (sezutul fotoliului se deschide printr-o miscare lina si cursiva, fara efort, prin deplasarea spatarului catre inainte)
• sistem de strangere in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format (mijlocul patului se ridica in sus si acesta se va glisa, strangandu-se cu acceasi usurinta cu care a fost extins)
• livrare in stare demontata, impreuna cu toate materialele necesare si ghidul pentru asamblare
• curatare exclusiv cu detergenti speciali pentru tapiterie (nu se folosesc substante chimice, precum solventi organici)
• optional, canapea Havana 

Pentru a consulta si o alta varianta de astfel de fotolii practice si eficiente, te invitam sa accesezi categoria special dedicata acestora, din sectiunea Living a site-ului nostru.

Scrie un comentariu