​Descopera reducerile de iarna la canapele fixe!

​Descopera reducerile de iarna la canapele fixe!

​Descopera reducerile de iarna la canapele fixe!

20.12.2018
0
899
Ce-i drept, in anul 2018 am inregistrat pe site-ul nostru un interes crescut pentru canapele extensibile din partea cumparatorilor, fapt demonstrat de comenzile numeroase aferente acestei categorii de produse. Iar motivele pentru aceasta tendinta sunt cat se poate de justificate: de la mobilarea unui living in care sa se poata aduna toti membrii familiei sau prietenii dragi pentru o seara de filme si popcorn confortabila, pana la mobilarea unei camere de oaspeti pe care sa o poti folosi in afara ocaziilor speciale pe post de home office.

Cu toate acestea, nu putem ignora insa nici faptul ca destul de multe persoane au cautat pe site-ul nostru in anul 2018 si canapele fixe. Fie pentru ca uneori sunt mai ieftine, fie pentru simplu motiv ca varianta unei canapele fixe este mult mai potrivita nevoilor tale, astfel de piese de mobilier raman si ele in continuare destul de relevante. Pana la urma, de ce sa alegi canapele extensibile si sa platesti in plus daca nu ai cu adevarat nevoie de ele? Mai mult decat atat, in cazul in care spatiul nu-ti permite extinderea acestora, alegerea unei canapele fixe este mult mai inteligenta si fireasca.

Iar daca tot am amintit mai devreme de partea financiara a achizitionarii unei canapele fixe, ne-am gandit sa-ti readucem in atentie ofertele noastre de iarna pentru aceasta categorie de produse. Iata ce reduceri ti-am pregatit:
• Canapea fixa Chesterfield Clasic, culoarea mov … 8% REDUCERE
• Canapea fixa Chesterfield Clasic, piele maro … 8% REDUCERE
• Canapea fixa Perla, culoarea ivory … 14% REDUCERE
• Canapea fixa Perla, culoarea gri petrol … 14% REDUCERE
• Canapea fixa Perla, culoarea mov … 14% REDUCERE
• Canapea fixa Perla, culoarea maro … 14% REDUCERE

Despre modelul Perla
Avand o inaltime a spatarului de 100 cm, brate inalte de 66 cm si sezut cu o inaltime de 44 cm, modelul Perla este foarte confortabil si in acelasi timp ofera un aer somptuos, prin designul clasic ce aminteste de incaperile de lux specifice stilului victorian. Structura sezutului este formata din arcuri de tip Bonell, lemn, chinga si spuma poliuretanica, pentru un confort si mai sporit. Modelul Perla este in mare parte lucrat manual, fiind o canapea produsa in Romania la cele mai inalte standarde de calitate, cu un deosebit simt al esteticului. 

Despre modelul Chesterfield
Din categoria de canapele fixe, clasicul model Chesterfield nu mai mare nevoie de nicio prezentare. Tapitata cu piele sau cu stofa, si decorata cu butoni fancy, aceasta canapea este un clasic in viata care nu se va demoda niciodata si va face senzatie in orice incapere: living, birou, cafenea, restaurant, receptie etc. Modelul Chesterfield are o lungime de 200 cm, o latime de 100 cm si o inaltime de 80 cm. Greutatea produsului este de 130 kg, avand o structura solida construita din lemn masiv, PAL si otel. Atentie, insa! Aceasta canapea nu are lada de depozitare, insa designul inconfundabil de elegant va satisface cu siguranta pana si cele mai pretentioase gusturi estetice. 

Scrie un comentariu