Decoreaza inteligent cu ajutorul canapelelor extensibile moderne!

Decoreaza inteligent cu ajutorul canapelelor extensibile moderne!

Decoreaza inteligent cu ajutorul canapelelor extensibile moderne!

31.08.2018
0
814
Lipsa spatiului este principala problema cu care majoritatea oamenilor se confrunta atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei. Cu atat mai mult cu cat locuiesti la bloc, intr-un apartament mic sau mediu ca dimensiune. Fie biblioteca pe care ai ales-o pentru living este prea mare si nu-ti mai ramane spatiu suficient pentru amplasarea unui coltar, fie camera de oaspeti nu este indeajuns de incapatoare pentru a permite mobilarea acesteia cu un pat pe mijloc si asa mai departe – situatiile de acest gen pot fi nenumarate. Ce faci, insa, in aceste cazuri? Solutia este simpla, practica si eficienta: apelezi la canapele extensibile moderne cu doua sau trei locuri si cu un sistem ingenios de extindere, care functioneaza foarte usor si silentios, printr-o simpla miscare.

In felul acesta, cu ajutorul unei canapele extensibile moderne din oferta noastra vei imbina simtul estetic cu cel practic in mod inteligent, creand un decor de revista, cu piese care au un design elegant si totodata o functionalitate de nota 10! Gama de canapele extensibile moderne pe care ti-o punem la dispozitie include modele cu 2 sau 3 locuri, pentru ca tu sa decorezi inteligent indiferent de specificul incaperii. 

Canapele extensibile moderne de 3 locuri pentru living
Modelele de 3 locuri sunt ideale pentru living. Indiferent de dimensiunea acestuia, o astfel de canapea cu un design modern, ergonomic, cu siguranta se va incadra de minune in locuinta ta. Astfel, canapeaua poate fi asezata in fata masutei de cafea, la perete sau in mijlocul camerei. In felul acesta iti vei organiza cat mai bine camera de zi, in functie de preferinte ori nevoi. Iar in cazul in care vrei sa organizezi un movie night alaturi de prieteni sau familie, poti extinde canapeaua pentru spatiu de sezut suplimentar.

Canapele extensibile moderne de 2 locuri pentru garsoniere si apartamente mici
Modelele de 2 locuri, extrem de practice si eficiente datorita dimensiunii lor reduse si designului ergonomic, sunt, evident, ideale pentru garsoniere si apartamente mici. Cu ajutorul acestora salvezi spatiu pe timpul zilei in mod inteligent. Astfel, in locul unui pat mare, care sa ocupe inutil mult spatiu, ai posibilitatea sa extinzi canapeaua pe timpul noptii si sa te bucuri de un pat ingenios si confortabil.

Canapele extensibile moderne de 2 locuri pentru camera de oaspeti
De asemenea, o astfel de canapea poate fi solutia salvatoare in cazul in care vrei sa amenajezi o camera de oaspeti, dar pe care sa o folosesti totodata si pe post de birou, in restul timpului. Astfel, canapeaua ta din birou poate fi transformata instantaneu intr-un adevarat pat de dormit pentru musafiri. Genial, nu?

Asadar, analizeaza oferta noastra de canapele extensibile moderne, descopera confortul si eleganta Alberta Casa si decoreaza-ti inteligent locuinta, indiferent ca e vorba de camera de zi, camera de oaspeti sau chiar dormitorul casei tale. Pe site-ul nostru gasesti diverse modele, inclusiv canapele cu design nordic, acest stil fiind un trend de actualitate, la mare cautare in randul tuturor persoanelor care pun accent atat pe design, cat si pe functionalitate.

Scrie un comentariu