Cum sa iti transformi baia intr-un adevarat SPA, cu mobila din lemn masiv?

Cum sa iti transformi baia intr-un adevarat SPA, cu mobila din lemn masiv?

Cum sa iti transformi baia intr-un adevarat SPA, cu mobila din lemn masiv?

05.03.2019
0
796
Dupa multe ore petrecute la serviciu, cu siguranta ti-ai dori un rasfat in oaza de relaxare de acasa, si anume baia. Aici poti gasi linistea de care ai nevoie, atunci cand dormitorul pare neincapator, si relaxarea absoluta, in momentele in care vrei sa fii doar tu cu tine insati. Pentru ca incaperea sa arate primitoare si intotdeauna gata sa iti descreteasca fruntea, o poti decora cu mobila din lemn masiv. Dincolo de rafinamentul ei, aceasta te va ajuta sa iti creezi o intimitate cum nu ai mai avut parte vreodata, un sanctuar al relaxarii in care sa te simti revitalizat din cap pana in picioare. Si, pentru ca decorul conteaza enorm atunci cand vine vorba de a ne simti bine, iata cateva detalii de care sa tii cont atunci cand vrei sa ii dai o noua infatisare spatiului tau personal din baie.

Alege culori deschise!
Se spune ca nuantele deschise si pastelate binedispun privitorul si ii induc o stare de liniste si relaxare. Decoreaza-ti baia cu mobila din lemn masiv in culori calde, precum alb, crem, bleu, vernil, roz pal, lila si orice alte nuanta care iti face cu ochiul si creeaza impresia de mai mult spatiu. Prin aerul boem dat de armonia culorilor, articolele de mobilier pe care le vei aseza in propriul SPA vor da un plus de intimitate caminului tau. Cauta modele incapatoare si bine compartimentate, astfel incat mobila din lemn masiv sa fie perfecta atat pentru depozitare, cat si pentru decor.

Contureaza-i frumusetea cu luminile potrivite!
O atmosfera demna de SPA poate fi redata numai daca are luminile care iti induc aceasta stare de calm absolut. Si pentru ca, de cele mai multe ori, lumanarelele parfumate se dovedesc a fi cea mai buna optiune, incearca sa le asezi pe mobila din lemn masiv, astfel incat sa o pui in valoare si sa te faca sa iti doresti sa iti petreci cat mai mult timp admirand-o. Muzica in surdina este tot ce iti mai lipseste din acest decor de Rai.

Pastreaz-o cat mai simpla!
Gratie rafinamentului sau incontesabil, mobila din lemn masiv este o bijuterie chiar si in baie. Tocmai din acest motiv, mobilierul nu trebuie aglomerat cu produse si obiecte care il incarca din punct de vedere vizual. Indiferent de stilul decorativ pe care il abordezi, mizeaza pe simplitate in baie daca vrei ca aceasta sa arate exact ca un SPA care te trimite cu gandul la vacanta. Aminteste-ti ca dezordinea nu poate exista intr-un spatiu destinat relaxarii si meditatiei, asa ca inlatura orice obiect care incarca decorul.

Alege sa o personalizezi!
In prezent, mobila din lemn masiv poate fi construita sub forma oricarui model gratie specialistilor din domeniu. Lucrata integral sau partial manual, cu elemente unice cum ar fi pictura, mobilierul pentru baie va satisface gusturile oricarui iubitor de frumos. Daca esti o fire creativa si iti place sa iti pui amprenta pe obiectele din casa ta, alege sa iti personalizezi SPA-ul pentru ca acesta devina nu numai spatiul tau intim, ci si un punct de atractie pentru musafiri.
Acestea fiind spuse, Alberta Casa iti ureaza relaxare... confortabila!

 

Scrie un comentariu