Cum sa integrezi o canapea extensibila cu 2 locuri intr-un decor spectaculos

Cum sa integrezi o canapea extensibila cu 2 locuri intr-un decor spectaculos

Cum sa integrezi o canapea extensibila cu 2 locuri intr-un decor spectaculos

03.06.2019
0
2702
Nu exista living in care sa nu se regaseasca si o canapea care face deliciul decorului. Adesea, in incaperile de mici dimensiuni, regasim un model de canapea extensibila cu 2 locuri, care se dovedeste a fi foarte practica si simplu de utilizat. Daca esti pe punctul de a-ti decora locuinta cu o astfel de piesa, in cele ce urmeaza iti vom oferi cateva sfaturi utile legate de amenajare care sa te ajute sa obtii cadrul mult visat! 

Foloseste-o ca pe un punct focal 
Pentru ca o canapea extensibila cu 2 locuri sa fie in centrul atentiei, alege o culoare vibranta, care sa transmita energie si pozitivitate. Opteaza pentru nuante aprinse, precum violet, smarald, galben lamaie sau rosu si asigura-te ca o asezi in mijlocul camerei sau langa un perete de culoare deschisa care sa contrasteze perfect. Pentru a da o nota de eleganta livingului tau, cauta materiale sofisticate, cum este catifeaua. Astfel, canapeaua moderna si cu aspect luxos va deveni locul preferat in zilele in care relaxarea este cuvantul-cheie. In cazul in care preferi culorile pastelate, alege sa scoti in evidenta tot ce e mai frumos la canapea cu ajutorul unui set de aplice montate deasupra pe peretele de langa canapea. In acest fel, lumina va cadea exact pe canapea iar frumusetea ei va fi conturata mult mai usor. Alege aplice care provin din aceeasi colectie cu lustra sau plafoniera din living sau unele care sunt usor de integrat in decor. 

Amenajeaza un spatiu de socializare
O canapea extensibila cu 2 locuri va arata superb alaturi de o masuta rotunda din sticla, o veioza inalta si cateva perne decorative. Amplaseaz-o in fata unui televizor mare sau in fata geamului daca ai o priveliste deosebita si cu siguranta aceasta va deveni locul perfect pentru zilele in care ai musafiri. De asemenea, mai poti sa integrezi in decor un covor pufos intr-o nuanta complementara, un tablou sugestiv, care sa alcatuiasca un cadru original sau o oglinda de mari dimensiuni. 

Asigura-te ca e loc suficient pentru a o extinde
Pentru ca vorbim de o canapea extensibila cu 2 locuri, e de la sine inteles ca vor exista momente in care va trebui sa o transformi intr-un pat confortabil chiar si in living. Gandeste-te ca musafirii sau prietenii copiilor vor ramane peste noapte in apartamentul tau, prin urmare va trebui sa le pui la dispozitie un loc de dormit, mai ales daca nu ai o camera de oaspeti. Gratie sistemului cu care este prevazuta, canapeaua se poate extinde in doar cateva secunde, devenind un pat spatios si foarte comod pentru tine si cei dragi. Cauta un loc suficient de spatios pentru a o extinde si muta obiectele care impiedica accesul in camera. 

Arta designului interior cuprinde o multime de alte idei de decorare, asa ca ai la dispozitie nenumarate variante pe care sa le pui in aplicare. Important este sa alegi o canapea extensibila cu 2 locuri de calitate  si sa investesti in elemente decorative atat aspectuoase, cat si utile. Inspira-te din decorurile create de Alberta Casa si iti vei transforma locuinta in cel mai frumos spatiu de relaxare! 

Scrie un comentariu