Cum alegi cele mai confortabile fotolii extensibile pentru camera de zi?

 Cum alegi cele mai confortabile fotolii extensibile pentru camera de zi?

Cum alegi cele mai confortabile fotolii extensibile pentru camera de zi?

11.04.2019
0
923
Fotoliile au fost dintotdeauna asociate cu relaxarea si confortul de care fiecare dintre noi ne bucuram in intimitatea casei. Pentru ca o camera de zi sa fie amenajata cu gust si sa dea impresia unui spatiu cat mai prietenos, trebuie sa fie completata de fotolii extensibile pe masura. In momentul in care alegi sa achizitionezi astfel de piese, exista cateva indicii care iti arata cat poate fi acesta de comod. Mai mult ca sigur iti doresti un spatiu mai mare in casa si un loc doar pentru tine intr-un colt al ei. 

Perna fotoliului e importanta 
Atunci cand cauti fotolii extensibile pentru camera de zi, e bine sa ai in vedere acele detalii pe care, in mod normal, alti oameni nu le-ar observa. Spre exemplu, poti testa perna fotoliului ales. Daca in momentul in care te asezi ai senzatia ca te scufunzi, evita sa il cumperi intrucat iti va da mari dureri de cap cand vei dori sa te ridici de pe el. Nici fotoliile prea tari nu sunt alegerea cea mai potrivita, caci in loc sa te relaxezi te vei alege cu dureri de spate. 

Acorda atentie spatarului
Un alt aspect important de care e bine sa tii cont atunci cand esti in cautare de fotolii extensibile este spatarul acestora. Acesta trebuie sa aiba o dimensiune potrivita atat pe lungime, cat si pe latime pentru a te simti complet relaxata. In caz contrar, vei observa ca, dupa un interval scurt de timp, durerile in ceafa vor fi tot mai intense, ceea ce te va impiedica sa te bucuri de activitatile preferate. 

Dimensiunea fotoliilor extensibile conteaza
Indiferent ca vorbim de un spatiu mic sau mare in camera de zi, incearca sa cauti fotolii extensibile indeajuns de incapatoare incat sa iti confere senzatia ca te odihnesti intr-un pat. Chiar daca acestea se transforma intr-un veritabil pat in doar cateva secunde, e important sa te simti comod chiar si atunci cand sunt in forma lor initiala. 

Alege modele care se integreaza frumos
Daca vrei ca fiecare element din casa ta sa te reprezinte in totalitate, alege fotolii extensibile care sa se integreze placut in stilul casei tale. Asta nu inseamna ca, daca ai mobilierul alb, trebuie sa alegi un model in aceeasi culoare. Ar putea fi o greseala din punct de vedere estetic, intrucat nimic nu va mai iesi in evidenta daca toate piesele din casa sunt la fel. Poti alege insa fotolii extensibile in acelasi stil cu restul mobilei, unul clasic, de dimensiuni mari, daca acesta este stilul camerei de zi, sau unul minimalist, daca ai o casa decorata modern. 

Dupa cum vezi, nu e atat de greu sa alegi fotolii extensibile perfecte pentru camera de zi! E suficient sa tii cont de aceste detalii si casa ta va capata un aspect impecabil cu ajutorul lor. Gandeste-te la toate serialele pe care te vei bucura sa le vizionezi dintr-un fotoliu confortabil, dupa o zi grea de munca! Pana la urma, decorul casei chiar iti poate influenta starea de spirit! 

Scrie un comentariu