Creeaza un decor de revista, estetic si practic, folosind coltare extensibile

Creeaza un decor de revista, estetic si practic, folosind coltare extensibile

Creeaza un decor de revista, estetic si practic, folosind coltare extensibile

07.11.2018
0
1029
Cand vine vorba de amenajarea unei locuinte, cu totii ne aratam preocupati mai mult de partea estetica si mai putin de latura practica a decorului nostru. Desigur, oricine viseaza la un decor de revista, iar publicatiile de specialitate ne seduc cu poze care mai de care mai atractive din punct de vedere vizual. Ceea ce nu stim, insa, poate, este faptul ca majoritatea fotografiilor de prezentare din domeniul Home & Deco ascund, pe langa un design atragator pentru ochii privitorului, si o utilitate deosebita.

Fiind create de adevarati specialisti, decorurile de revista, cum ar fi living-urile amenajate cu coltare extensibile, sunt atent gandite pana in cele mai mici detalii. Designerii de interior pun accent atat pe modul in care arata piesele de mobilier alese, cat si pe functionalitatea acestora. Calitatea, tradusa prin aspect vizual perfect studiat, confort desavarsit si ergonomie care sa fructifice spatiul la capacitate maxima, reprezinta principiul de baza pentru un expert in materie de amenajari interioare. Iar aceasta abordare ar trebui s-o ai si tu atunci cand intentionezi, de pilda, sa-ti utilezi locuinta cu unul sau mai multe coltare extensibile.

Descopera in continuare cateva idei de amenajare folosind coltare extensibile, care vor puncta toate cerintele unui decor de revista, atat in termeni estetici, cat si practici, indiferent de stilul abordat!

Decor glamorous – Coltar extensibil Junior
Din seria de coltare extensibile marca Alberta Casa, iti propunem modelul Junior, in cazul in care doresti sa recreezi atmosfera unui decor sofisticat pe care l-ai vazut intr-o fotografie desprinsa din revistele pentru femei. Nuanta intensa de mov a acestui coltar, accesorizat cu perne cu imprimeu asemanator florilor, este perfecta pentru o amenajare plina de glam si stralucire, asa cum isi doreste orice femeie. Opteaza pentru o masuta de cafea din sticla, pe care s-o asezi in fata coltarului, pe un covor pufos de culoare gri perlat, iar decorul tau va arata fabulos. In plus, coltarul Junior este deosebit de confortabil, gratie suprafetei de odihna construite integral din plasa de arcuri Bonell de tip relaxa. Totodata, sub sezlong vei gasi o cutie de depozitare, ceea ce face acest coltar extrem de practic, nu doar estetic. 

Decor nordic – Coltar extensibil Divano Angolo
Stilul nordic este vedeta revistelor si emisiunilor TV Home & Deco din ultima vreme! Cu siguranta si tu te-ai indragostit de liniile drepte si formele geometrizate ale acestui stil. Iar acum ai posibilitatea sa te bucuri de coltare extensibile in stil nordic chiar la tine acasa. Pentru un decor „barbatesc” opteaza pentru modelul Divano Angolo, culoarea gri petrol; iar daca esti femeie, alege nuanta nude a aceluiasi model. Completeaza zona din jurul coltarului cu o masuta de cafea din lemn alb, pentru un decor nordic cat mai autentic. Oricare din aceste doua coltare extensibile, indiferent de nuanta aleasa, se poate dovedi extraordinar de practic atunci cand ai de gazduit musafiri peste noapte sau cand vrei sa te uiti la televizor, in living, alaturi de familie, intr-o pozitie cat mai confortabila.

Decor atemporal – Coltar extensibil Twist
In cazul in care vrei sa mergi pe-o directie ceva mai neutra, ca stil, poti opta pentru unul dintre coltarele extensibile in doua culori clasice, potrivite pentru orice tip de amenajare. Spre exemplu, modelul Twist de culoare crem cu detalii maro este ideal pentru un decor care nu se va demoda niciodata. Spatarul usor curbat face acest coltar deosebit de confortabil, iar picioarele din lemn dau un plus de eleganta. Indiferent de trenduri, mereu vei regasi asa ceva in revistele pe care le rasfoiesti cu atata patos. Alegerea iti apartine! 

Scrie un comentariu