Creeaza-ti un decor de revista! De ce sa alegi mobila pentru living din lemn masiv

Creeaza-ti un decor de revista! De ce sa alegi mobila pentru living din lemn masiv

Creeaza-ti un decor de revista! De ce sa alegi mobila pentru living din lemn masiv

11.06.2018
0
1062

In cea mai mare parte a timpului nostru liber petrecut acasa ne relaxam in camera de zi, privind la televizor sau primind musafiri. De aceea, mobila pentru living din lemn masiv este mai mult decat o investitie, ci o oaza de confort. Totodata, eleganta pe care o ofera mobila pentru living din lemn masiv acestei incaperi este un alt motiv pentru care sa optezi pentru piese de inalta calitate si bun gust, astfel incat sa faci o impresie buna oaspetilor – si in acelasi timp sa te bucuri de o amenajare a locuintei tale care sa reflecte cat mai bine personalitatea si stilul tau.

Personalizare 100%
Daca tot am amintit de personalitate si stil, trebuie sa stii ca mobila de living din lemn masiv poate fi realizata la comanda si personalizata pana in cele mai mici detalii atat din punct de vedere cromatic si stilistic, cat si in ceea ce priveste ergonomia si compartimentarea pieselor respective (cu usi, sertare, etajere). Indiferent ca ai nevoie de o biblioteca, o comoda, o masa de dining sau o masuta de cafea, iti poti personaliza mobila pentru living din lemn masiv in functie de nevoile si preferintele tale.

Finisaje perfecte
Deoarece acest tip de mobilier este fabricat la ora actuala dintr-o varietate de esente lemnoase (precum frasin, tei, fag sau stejar) si datorita colorantilor speciali cu care este tratat lemnul, poti alege piese pentru livingul tau in diverse nuante, astfel incat sa se potriveasca cu restul casei tale. Asadar, ai de ales intre clasicul maro (venge) sau combinatii de alb si lemn natur specifice stilului modern, scandinav. De asemenea, ai posibilitatea sa-ti personalizezi livingul cu mobila pictata manual sau in diverse culori, cum ar fi rosu, galben, albastru ori negru. In plus, aceste esente lemnoase din care sunt realizate piesele de mobila pentru living din lemn masiv se numara printre cele mai rezistente si durabile, fiind totodata maleabile si permitand finisaje perfecte. Aceasta performanta este posibila datorita faptului ca mobila pentru living din lemn masiv este lucrata partial sau integral manual si/sau cu masini si agregate de indreptat, rindeluit, gaurit si frezat de mare finete.

Intretinere usoara
Mai mult decat atat, un alt motiv pentru care sa alegi mobila de living din lemn masiv il reprezinta lacurile poliuretanice cu care sunt finisate in prezent piesele de mobilier pentru camera de zi. Aceste lacuri sunt rezistente din punct de vedere termic, la temperaturi ridicate sau umezeala, la zgarieturi si la solventi etc. Spre exemplu, poti aseza o ceasca in care se afla cafea fierbinte direct pe suprafata masutei din living, fara ca aceasta sa se pateze si sa ramana cu urme albe greu de curatat. Asadar, acum mobila pentru living din lemn masiv nu numai ca prezinta un simt al esteticului extrem de ridicat, ci este si cel putin la fel de practica si usor de intretinut.

Decor de revista
Calitatea si inovatia actuala a mobilei din lemn masiv te ajuta sa creezi un decor de revista, bucurandu-te de livingul visurilor tale, pe care toata lumea il va admira.

Scrie un comentariu