Ce culoare de canapea extensibila cu 3 locuri se potriveste personalitatii tale?

 Ce culoare de canapea extensibila cu 3 locuri se potriveste personalitatii tale?

Ce culoare de canapea extensibila cu 3 locuri se potriveste personalitatii tale?

15.05.2019
0
873
Cateodata, culorile chiar au puterea de a ne influenta starea de spirit si de a ne oferi anumite energii, mai bune sau mai putin bune. Tocmai din acest motiv, e foarte important ca, atunci cand alegem piesele de mobilier din locuinta, sa cautam culori si stiluri cu care ne identificam in totalitate. Este adevarat ca si trendurile au un rol in decorarea casei, insa acestea se schimba periodic, in timp ce trasaturile predominante de personalitate ale fiecaruia dintre noi raman neschimbate. Totul depinde de preferinte, starea pe care vrei sa ti-o transmita incaperea in care te afli sau, pur si simplu, afinitatea pentru o anumita culoare. Spre exemplu, daca esti in cautarea unui model de canapea extensibila cu 3 locuri pentru locuinta ta si esti indecisa cu privire la nuanta dorita, iata un ghid al culorilor si al interpretarilor aferente, astfel incat sa fii sigura ca ai facut cea mai buna alegere.

Rosu denota dinamism
O canapea extensibila 3 locuri rosie este ideala in orice living, cu mentiunea ca nuanta acesteia sa fie temperata de tonuri de alb, gri sau crem. Daca simbolul pasiunii te incanta, inseamna ca esti o fire dinamica, ai o personalitate puternica si dai dovada de mult curaj. Toate aceste trasaturi de personalitate se reflecta in modul in care alegi sa iti amenajezi locuinta, prin urmare inspira-te din paginile revistelor de Home & Deco pentru a crea cel mai placut ambient.

Albastru are efect relaxant
Despre albastru se spune ca are efect calmant asupra psihicului, tocmai de aceea aceasta culoare este preferata de persoanele care isi doresc mai multa liniste si intimitate in propriul camin. Daca simti nevoia de mai multa relaxare atunci cand iti petreci timpul liber in living, alege o canapea extensibila cu 3 locuri albastra si incadreaz-o intr-un decor dominat de tonuri de alb, roz pal sau gri. Pe langa efectul linistitor pe care il are, albastrul confera mai multa eleganta pieselor de mobilier.

Verde inseamna energie
Considerata cea mai placuta culoare pentru ochiul uman, verdele este ideal in decoratiuni interioare, datorita energiei pozitive pe care o degaja. Asadar, daca iti place sa fii inconjurata de pozitivitate si energii benefice pentru starea de sanatate, opteaza pentru o canapea extensibila cu 3 locuri de culoare verde in living, pe care sa o combini cu nuante de gri taupe, maro brun, alb sau ivoire. Este ideala atat in camera de zi, cat si in camera de oaspeti.

Mov transmite eleganta
Daca esti adepta unui stil de viata luxos si minimalist, alege o canapea extensibila cu 3 locuri mov, pe care sa o amplasezi in centrul livingului alaturi de o masa de cafea impozanta. Vedeta casei tale poate fi confectionata din catifea, astfel incat sa denote si mai multa eleganta. Pe langa faptul ca purpuriul arata ca esti o persoana sofisticata, aceasta nuanta a regalitatii transmite un sentiment pregnant de putere si maretie.

Exista si alte culori cu care te poti identifica inainte sa alegi o canapea extensibila cu 3 locuri, tocmai de aceea te invitam pe site-ul nostru, in sectiunea dedicata canapelelor si coltarelor, pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste perfect. Tu ce culoare preferi?

Scrie un comentariu