​Cauti canapele pentru birou? Iata care sunt recomandarile noastre

​Cauti canapele pentru birou? Iata care sunt recomandarile noastre

​Cauti canapele pentru birou? Iata care sunt recomandarile noastre

29.05.2018
0
1295
Alegerea unei canapele pentru birou este o decizie importanta, pe care trebuie sa o iei tinand cont de anumite aspecte fundamentale: dimensiunea acesteia, designul si confortul.

De ce conteaza atat de mult asemenea criterii? In primul rand, atunci cand achizitionezi una ori mai multe canapele pentru birou sau receptie trebuie sa te gandesti la numarul de locuri. Spre exemplu, daca esti avocat sau medic si primesti zilnic numeroase vizite din partea clientilor/  pacientilor, trebuie sa amenajezi sala de asteptare cu canapele cat mai „primitoare”, care sa dispuna de cel putin 3 locuri.

Totodata, confortul canapelei pentru birou, fie ca o amplasezi in camera ta de lucru sau in sala de asteptare, conteaza foarte mult atat pentru vizitatori, cat si pentru imaginea firmei tale, prin conditiile de primire pe care le oferi. Astfel, confortul canapelei e un fel de „bun-venit”. Iar daca tot am amintit de imaginea corporativa, aspectul vizual este si el cel putin la fel de important. Canapelele pentru birou trebuie sa inspire eleganta si rafinament, dar in acelasi timp sa fie in ton cu branding-ul afacerii tale. 

Asadar, iata cateva recomandari din portofoliul nostru de canapele pentru birou, in 3 stiluri diferite:

Canapea Perla
Avand un aer classy si glamorous in acelasi timp, de culoare gri sau mov, modelul Perla este una din canapelele pentru birou concepute pentru a crea un ambient elegant si sofisticat. Special pentru receptii, sali de asteptare sau birouri, aceasta canapea este disponibila si in varianta neextensibila. Foarte stylish, modelul Perla este recomandat pentru sedii de birouri din industria Beauty/Fashion. Canapeaua este suficient de spatioasa si confortabila pentru 3 persoane, fiind prevazuta cu 2 brate si tapitata cu material textil. Sezutul este realizat din arcuri de tip Bonell si spuma poliuretanica, iar cadrul este din lemn si metal.



Canapea Chesterfield Clasic
Din seria de canapele pentru birou, Chesterfield Clasic reprezinta modelul de baza pentru spatiile oficiale, cu un aer formal. Avand un design impozant, cu brate solide si tapitata cu imitatie de piele maro, aceasta canapea este potrivita pentru birourile avocatilor, birocratilor sau oamenilor de afaceri puternici. Clasicul model Chesterfield de inspiratie britanica este unul atemporal, fiind la moda in permanenta. Nota de eleganta inconfundabila a acestei canapele transforma orice birou intr-un loc primitor, care inspira profesionalism, siguranta si putere. Structura de rezistenta este construita din lemn masiv, PAL si otel. Modelul de pe site-ul nostru este ''Made in Romania'', lucrat in mare parte manual.


Canapea Stockholm
Daca esti in cautarea unei canapele pentru birou in stil nordic, iti recomandam cu incredere modelul Stockholm de culoare gri cu 2 sau 3 locuri. Avand un design minimalist, cu linii drepte si forme geometrizate, acest model se potriveste de minune in biroul unui arhitect, al unui designer ori in sediul unei agentii moderne de comunicare, publicitate sau din orice alt domeniu creativ. Canapeaua Stockholm creeaza o atmosfera relaxata, primitoare, fiind ideala pentru spatiile aerisite, decorate in nuante de alb, gri si bej. 

Scrie un comentariu