Cauti canapele moderne pentru locuinta ta? Iata ce modele ti-am pregatit

Cauti canapele moderne pentru locuinta ta? Iata ce modele ti-am pregatit

Cauti canapele moderne pentru locuinta ta? Iata ce modele ti-am pregatit

23.07.2018
0
1182

Canapelele, fiind cele mai populare piese de mobilier, sunt de nelipsit din orice locuinta. Astfel, pe piata exista numeroase modele, atat cu design clasic, cum ar fi modelul Chesterfield, cat si canapele moderne. Din aceasta ultima categorie fac parte in special canapelele cu design minimalist, linii drepte si forme geometrizate. Exact, ai ghicit! Este vorba despre canapele moderne in stil nordic. Acestea sunt piesa de rezistenta a oricarei locuinte moderne, fiind un must-have in cazul in care doresti sa-ti decorezi casa dupa ultimele tendinte, asa cum vezi la televizor sau in reviste.

Stilul nordic se afla in continua extindere la nivel international, inclusiv in ceea ce priveste piata Home & Deco din Romania, tot mai multe persoane alegand canapele moderne cu design scandinav. Acest lucru se datoreaza atat aspectului vizual extrem de atractiv al acestor piese de mobilier, cat si utilitatii si confortului sporit pe care il ofera. Spre exemplu, exista tot mai multe modele de canapele inspirate din stilul nordic care dispun de un sistem de extensie usor de utilizat si/sau de spatiu de depozitare sub sezut.

Iar daca am amintit de aceste aspecte si te-am facut curios, citeste in continuare despre 3 dintre modelele de canapele moderne pe care ti le-am pregatit, acestea fiind printre cele mai apreciate produse de pe site-ul nostru:
 

Canapea Stockholm



Fara dar si poate, modelul Stockholm este vedeta canapelelor moderne din seria de piese de mobilier cu design nordic. Ideala pentru living sau orice incapere, mai mica sau mai mare, fiind disponibila atat in varianta de 3 locuri, cat si de 2 locuri, aceasta canapea ofera eleganta si confort locuintei tale. Culoarea neutra, gri, se potriveste de minune cu orice cromatica si tip de amenajare. Iar daca esti in cautarea unei canapele moderne pentru camera de oaspeti, trebuie sa stii ca Stockholm este prevazuta cu saltea si extensie de dormit cu grosimea de 14 cm. Extinderea se face foarte usor, prin deplasarea sub somiera a sezutului si spatarului din burete.
 

Canapea Oslo

Aspect modern si in acelasi timp timeless, sezut si perne realizate din burete, usor de curatat prin posibilitatea de dehusare completa – acestea sunt principalele caracteristici ale modelului Oslo, care va da un aer relaxant si primitor camerei tale. Facand parte din gama de canapele moderne, Oslo este disponibila in varianta de 2 sau 3 locuri, pentru a se potrivi in orice incapere, in functie de cerintele si nevoile tale. Indiferent ca locuiesti intr-o casa mare sau intr-o garsoniera, versatilitatea acestei canapele te va ajuta sa-ti transformi locuinta intr-un adevarat decor de revista.
 

Canapea Amsterdam

Amsterdam este canapeaua ta cu design simplu, modern, cu linii drepte in stil nordic. Aceasta este descrierea perfecta a canapelei moderne Amsterdam. Imbinand simtul estetic cu cel practic, acest model este asemanator modelului Stockholm, dar intr-o alta nuanta (bej). Astfel, Amsterdam dispune de extensie pentru dormit ocazional cu grosimea de 14 cm, iar extinderea se face prin deplasarea sezutului si a spatarului sub somiera de dormit. Aceasta canapea va crea un ambient simplu, dar de efect, „aerisit” si cochet.

Scrie un comentariu