Care sunt materialele de fabricatie pentru o canapea extensibila cu 2 locuri de calitate superioara?

Care sunt materialele de fabricatie pentru o canapea extensibila cu 2 locuri de calitate superioara?

Care sunt materialele de fabricatie pentru o canapea extensibila cu 2 locuri de calitate superioara?

30.01.2019
0
1049
Asa cum te-am obisnuit deja, pe site-ul nostru gasesti diferite modele de canapea extensibila 2 locuri, care de care mai atractive, toate fabricate din materiale de calitate superioara. 

Ca sa dam doar cateva exemple, de la Alberta Casa poti achizitiona o canapea extensibila de 2 locuri in stil clasic Nora sau Vogue ori o canapea extensibila de 2 locuri in stil nordic Stockholm sau Karine – oricare, la cel mai bun raport calitate-pret. Aceste modele sunt disponibile in diverse culori, cum ar fi gri sau bej, in combinatii de culori cu motive florale sau uni, cu brate minimaliste sau robuste, cu un design inovator si perfect functional, cat si estetic. 

Totusi, poate la un moment dat te-ai intrebat care sunt mai exact materialele de fabricatie ale unei canapele extensibile de calitate superioara, fie ca e de doua sau trei locuri. De fapt, cu siguranta te regasesti in aceasta postura ori de cate ori trebuie sa achizitionezi, spre exemplu, o canapea extensibila de 2 locuri si vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna investitie. Asadar, ne-am gandit ca in continuare sa-ti prezentam un mic sumar in urma caruia sa afli in linii mari din ce este confectionata o astfel de piesa de mobilier. Iata despre ce e vorba:

Material tapiterie
Aici ai de ales intre doua optiuni cel putin la fel de atractive vizual: material textil, cum ar fi stofa, sau pielea naturala ori artificiala. Ambele pot arata deosebit de estetic, in functie de context si stilul locuintei tale. Cu toate acestea, noi iti recomandam sa optezi pentru stofa ca material de tapitare. Avand in vedere ca o canapea extensibila trebuie sa aiba in primul rand rolul unui pat suplimentar pe care sa-l obtii la nevoie prin simpla extindere a canapelei, confortul in timpul somnului este cel care trebuie sa primeze. Drept urmare, trebuie sa stii ca materialul textil, spre deosebire de piele, este mai confortabil si calduros, iar in acelasi timp asigura o mai buna aderenta asternuturilor pe suprafata patului nou format. 

Material cadru
Pentru o sustinere fara probleme a greutatii corporale, cele mai bune modele de canapea extensibila de 2 locuri disponibile pe site-ul nostru sunt dotate cu un cadru realizat fie din PAL si metal, fie din lemn masiv (cum ar fi esenta de plop). Ia in considerare ca acest aspect, desi nu este vizibil, este chiar mai important decat aspectul vizual (materialul de tapitare)!

Structura brate
Un lucru e cert: o canapea extensibila de doua persoane nu este utilizata doar in pozitia de dormit (extinsa). Daca vrei sa te asezi de-a latul (cu capul, respectiv picioarele sprijinite pe bratele canapelei), lemnul masiv in combinatie cu PAL-ul sunt materialele de fabricatie folosite  la realizarea de canapele rezistente, de calitate superioara. 

Materiale spatar si sezut
Nu in ultimul rand, o canapea extensibila de 2 locuri care se doreste a fi de inalta calitate trebuie sa ofere un confort superior. Astfel, pentru structura spatarului si sezutului, arcurile relaxa/de tip Bonell sunt cea mai buna optiune.

Scrie un comentariu