Care sunt cele mai cautate culori de mobila din lemn masiv pentru bucatarie

 Care sunt cele mai cautate culori de mobila din lemn masiv pentru bucatarie

Care sunt cele mai cautate culori de mobila din lemn masiv pentru bucatarie

12.06.2019
0
2869
Unii ii spun bucatarie, altii o numesc spatiul preferat de socializare. Indiferent de importanta pe care o are aceasta incapere in viata ta, cert este ca decorul ei trebuie sa fie cat mai primitor, astfel incat sa te bucuri de confort si relaxare in egala masura. Daca te-ai gandit sa investesti in mobila din lemn masiv, afla ca toate detaliile ce tin de estetica au un rol foarte important in amenajarea cadrului perfect. Cromatica conteaza enorm atunci cand vorbim de piese de mobilier de bucatarie, intrucat culoarea aleasa trebuie sa rezoneze in totalitate cu acest spatiu. Specialistii in domeniu au aflat care sunt cele mai cautate nuante de mobila din lemn masiv pentru bucatarie si iti vor oferi cateva detalii importante despre modul in care trebuie sa le alegi! 

Tonuri de maro inchis, eleganta si rafinament
Nimic nu da un aspect mai clasic si mai elegant bucatariei tale decat mobilierul inchis la culoare. Daca esti adepta stilului clasic, opteaza fara retineri pentru mobila din lemn masiv in nuante de maro inchis sau chiar negru. Acest tip de mobilier este folosit, de regula, in locuintele foarte scumpe, cu aspect luxos, intrucat ofera un aer sofisticat si multa personalitate camerei. Daca obisnuiesti sa primesti des invitati la tine in bucatarie, alege un decor contrastant de brun-auriu pe care sa il admire inca de la intrare. Dincolo de frumusetea ei, mobila din lemn masiv in culori inchise isi pastreaza aspectul impecabil si este mult mai usor de intretinut. 

Nuante de bej, mai multa luminozitate
Un mobilier de bucatarie bej este alegerea potrivita pentru persoanele care isi doresc mai multa lumina in aceasta camera. Aproape orice fel de culoare folosita in podea, tapet sau accesorii de mobilier poate fi usor combinata cu nuanta ofertanta a pieselor de mobila din lemn masiv. In comparatie cu alte culori indraznete care se pot demoda foarte usor cu trecerea timpului, bejul ramane o varianta excelenta daca nu esti adepta schimbarilor frecvente de decor. Incadreaza acest model de mobila din lemn masiv intr-o bucatarie de mici dimensiuni, intrucat o va face sa para mai spatioasa si mai luminoasa. Foloseste-te de draperii contrastante si o canapea cu imprimeu floral pentru a obtine un cadru ideal pentru destindere. 

Alb imaculat, ideal in decorul minimalist 
Dintre toate bucatariile monocrome, cea mai folosita culoare este albul imaculat. Mobila din lemn masiv alba confera un aspect modern si foarte elegant, fiind folosita atat in casele cu design clasic, cat si in locuintele cu design modern. Cu piese de mobila din lemn masiv de culoare alba nu vei simti niciodata schimbarile modei si vei ramane “in tendinte” mult timp de acum inainte. Simbol al puritatii si al optimismului, albul induce mediului o stare de liniste si relaxare. La fel ca in cazul bejului, aceasta nonculoare poate fi combinata atat cu nuante inchise, cat si deschise. Totusi, este important sa stii ca albul este dificil de intretinut, tocmai de aceea ai nevoie de multa rabdare pentru a face fata petelor. Praful se va putea observa imediat, prin urmare asigura-te ca ai mereu la indemana solutii eficiente cu care sa il indepartezi. 

In caz ca una din aceste culori iti este pe plac, te asteptam pe site-ul nostru, la categoria de mobila din lemn masiv, pentru a descoperi o colectie impresionanta de piese elegante, create cu bun-gust si o atentie deosebita la detalii. 

Scrie un comentariu