​Canapele extensibile moderne si de inalta calitate: Ce criterii trebuie sa indeplineasca acestea

​Canapele extensibile moderne si de inalta calitate: Ce criterii trebuie sa indeplineasca acestea

​Canapele extensibile moderne si de inalta calitate: Ce criterii trebuie sa indeplineasca acestea

25.10.2018
0
1177
Fie ca alegi mobila din lemn masiv sau canapele extensibile de la noi, calitatea desavarsita a pieselor de mobilier sunt principalul nostru atu. De fapt, mai mult decat un atu, standardele de inalta calitate marca Alberta Casa reprezinta obiectivul nostru suprem, fiind vorba despre un principiu fundamental care sta la baza activitatii noastre de succes. Cu alte cuvinte, aceasta este misiunea noastra: ne-am propus sa oferim tuturor clientilor nostri doar produse de inalta calitate, indiferent ca sunt in cautarea unui pat matrimonial sau a unei canapele extensibile, a unei biblioteci sau a unei vitrine din lemn masiv, a unui set de mobila pentru bucatarie sau baie s.a.m.d.

Oprindu-ne asupra canapelelor extensibile, care sunt piesa de rezistenta pentru orice locuinta – fie ca ne referim la living, camera de oaspeti sau, de ce nu, dormitorul matrimonial de dimensiuni reduse –, aceste articole de mobilier trebuie alese cu foarte mare bagare de seama si simt al raspunderii. Designul si siguranta maxima pe termen lung sunt aspecte care trebuie sa primeze atunci cand alegem o canapea pentru confortul personal. Asadar, nu omite niciodata sa acorzi o deosebita atentie specificatiilor tehnice atunci cand optezi in favoarea unei canapele extensibile. Din specificatiile tehnice decurge, practic, calitatea canapelei pe care intentionezi sa o achizitionezi.

Pentru a-ti usura accesul la informatie si a te ajuta sa te orientezi mai usor in momentul in care ai luat hotararea de a-ti redecora casa, iti prezentam in cele ce urmeaza principalele criterii pe care este recomandat sa le ai in vedere inainte de a cumpara o noua sofa, moderna si de inalta calitate!

Designul
Daca vrei canapele extensibile moderne pentru locuinta ta, alege stilul minimalist. Acesta, sinonim cu stilul nordic, este in mare voga la ora actuala, fiind caracterizat de linii drepte si forme geometrizate, cu design ergonomic. 

Numarul de locuri
Acesta este momentul in care calitatea se poate traduce si prin cantitate. Cu alte cuvinte, o canapea extensibila isi dovedeste cu atat mai mult calitatea cu cat dispune de un numar mai mare de locuri. In acest sens, poti alege o canapea cu 3 locuri sau chiar mai multe (coltare). 

Sistemul de extindere
Fara dar si poate, mecanismul prin care se face intinderea unei canapele extensibile este un detaliu graitor pentru calitatea acesteia. Pentru confort maxim, alege un model de canapea de actualitate, a carui extindere se face printr-o simpla miscare, lina si cursiva. Spre exemplu, prin simpla deplasare a sezutului si a spatarului sub somiera. 

Materialele folosite pentru tapiterie si extensia de dormit
Asigura-ti o experienta extrem de confortabila! Recomandarea noastra este sa optezi pentru canapele extensibile cu sezut si spatar realizat din burete, cu plasa de arcuri pe intreaga suprafata a sezutului (format din saltele de tip relaxa si spuma poliuretanica de densitate medie) sau cu extensie de dormit (saltea) cu o grosime de minim 14 cm. 

Dimensiunea utila de dormit
Desigur, alegerea unei canapele extensibile nu se poate face fara a tine cont de acest criteriu. La noi gasesti modele de canapele extensibile cu o suprafata utila de dormit de pana la 195 x 158 cm (aproape cat un pat dublu standard). 

Dotarile suplimentare
Aici intra spatiul suplimentar de depozitare (pilote, perne, paturi, asternuturi), pozitionat sub sezut si care se poate dovedi un avantaj foarte mare. 

Tara de provenienta
In acest sens recomandam in special canapelele Made in Italy sau fabricate chiar la noi in tara, de catre specialistii Alberta Casa.  

Scrie un comentariu