Alege fotolii extensibile, definitia rafinamentului suprem din livingul tau!

Alege fotolii extensibile, definitia rafinamentului suprem din livingul tau!

Alege fotolii extensibile, definitia rafinamentului suprem din livingul tau!

15.03.2019
0
867
Loc in care ne relaxam zi de zi, livingul incepe sa devina un spatiu asemanator dormitorului, in care putem adormi cu placere chiar si pe fotolii extensibile. Aceste piese emblematice ne aduc aminte de anii in care erau la mare cautare si nu lipseau din niciun apartament de mici dimensiuni. Astazi, fotoliile extensibile se regasesc in diverse modele, fiind mai noi, mai inovatoare si oferind mai multe facilitati. Cu ajutorul lor, poti sa iti savurezi cafeaua intr-o zi ploioasa, poti sa te odihnesti citind o carte sau poti sa urmaresti nenumarate filme la televizor, fara ca nimeni sa iti „rapeasca“ acel colt de tihna. Asa-i ca merita sa investesti in fotolii extensibile? Daca te intrebi cum sa alegi fotolii extensibile pentru livingul tau, iata mai jos cateva sfaturi utile!

Cauta dimensiunea potrivita!
De regula, atunci cand alegi fotolii extensibile pentru livingul tau, trebuie sa te asiguri ca acestea vor incapea in spatiul pe care il ai disponibil si nu te vor incomoda. Evita modelele supradimensionate, cu brate late si spatare foarte impunatoare si mizeaza mai degraba spre fotolii extensibile mai suple, in linii simple, care sa ocupe mai putin loc. Amplaseaza-le strategic in locul din care sa poti privi perfect la televizor, insa nu uita sa pastrezi si un colt de lumina pentru zilele in care vrei sa citesti.

Confortul este esential
Pe langa suprafata incaperii, e bine ca atunci cand cauti fotolii extensibile sa te raportezi la confortul pe care te astepti ca acestea sa ti-l ofere. Nu il alege doar in scop decorativ, pentru a-l fotografia alaturi de cea mai sofisticata veioza, ci convinge-te mai intai ca poti privi linistit la televizor, ba chiar poti dormi atunci cand esti prea obosit sa mai mergi in dormitor.

Aspectul exterior conteaza
Pentru a te asigura ca nu vei regreta mai tarziu optiunea facuta, alege fotolii extensibile care sa se armonizeze din punct de vedere vizual cu restul mobilierului. Acorda atentie materialului din care sunt confectionate si observa structura de rezistenta de care acestea dispun. De asemenea, straturile superioare din burete si stofa sau orice alt material din care este realizata tapiteria sunt la fel de importante. Daca iti place pielea sau preferi catifeaua, trebuie sa stii ca acestea sunt mai greu de intretinut, insa confera livingului tau un aspect impecabil si rafinat. Pe de alta parte, tapiteriile din stofa sunt disponibile intr-o varietate de culori si imprimeuri, asa ca e aproape imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa. De asemenea, daca ai animale de companie in casa, care cu siguranta vor indragi piesele atragatoare, mai ales daca vorbim de fotolii extensibile, e bine sa stii ca stofa se poate curata mai repede prin simpla periere.

Indiferent de materialul pe care il alegi, pe site-ul nostru, Albertacasa.ro, vei gasi cele mai frumoase modele de fotolii extensibile, astfel incat eleganta, rafinamentul si utilitatea unui astfel de obiect sa se armonizeze. Comanda acum fotolii extensibile de inalta calitate si pregateste-te sa iei o pauza binemeritata de la stresul cotidian!

Scrie un comentariu