Alege decoratiuni superbe pentru orice camera din locuinta ta

Alege decoratiuni superbe pentru orice camera din locuinta ta

Alege decoratiuni superbe pentru orice camera din locuinta ta

04.07.2019
0
3950
La fel ca gusturile, felul in care iti amenajezi propria locuinta nu se discuta, intrucat oamenii sunt diferiti, au viziuni aparte si se simt confortabil in situatii si decoruri distincte. Un lucru este, insa, cert: in ultimii ani, este la moda stilul minimalist. In general, apartamentele din blocurile nou construite sunt mai mici, iar dimensiunile lor nu pot rivaliza cu cele din trecut. In aceste conditii, oamenii cauta tot soiul de solutii pentru a mari spatiul aparent, iar una dintre ele este sa amenajeze camere "aerisite".

Astfel, s-a renuntat la perdele, covoare ori sifoniere masive si s-a trecut la jaluzele si parchet, eventual "ornat" din loc in loc cu cate o carpeta. Cat despre piesele de mobilier, numarul acestora s-a imputinat vizibil, chiar daca ele au crescut in dimensiuni. Spre exemplu, daca parintii nostri aveau in dormitor un pat matrimonial, un dulap cat tot peretele, doua noptiere si o masuta de toaleta cu taburet in fata oglinzii, in prezent lucrurile stau complet diferit. Un living poate fi amenajat in jurul unei singure piese de mobilier din lemn masiv, care va fi "vedeta" incaperii.

Cu toate acestea, o camera prea goala ar putea parea trista sau depersonalizata, motiv pentru care se simte nevoia unor decoratiuni. La Alberta Casa, magazinul tau de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate, iti punem la dispozitie numeroase tipuri de decoratiuni, disponibile la comanda sau pe loc. Acestea variaza atat ca specific, dar si in ceea ce priveste dimensiunile, formele, culorile, modelele si, evident, pretul.

Iata in continuare ce tipuri de decoratiuni gasesti pe site-ul nostru, pentru a-ti amenaja casa exact asa cum iti doresti:

1. Taburete. Poti alege intre modelele Gal, de un rosu sau verde aprins, si Fox, intr-o nuanta portocalie fosforescenta. Acestea sunt unele dintre cele mai utile piese de mobilier, iar dimensiunile lor reduse nu vor incarca inutil spatiul si aspectul locuintei tale.

2. Masute de cafea. Iti punem la dispozitie nu mai putin de sase modele de masute de cafea, rotunde sau patrate, cu unul sau doua blaturi. Toate acestea au un aspect deosebit de elegant, iar picioarele lor sunt subtiri, conferindu-le un look minimalist. Pana si numele acestor modele suna modern: Klyde, Martin, James sau Owen.

3. Vitrine. Desi ai putea considera ca o astfel de decoratiune nu se incadreaza in stilul minimalist, din cauza dimensiunilor, noi te vom ajuta sa iti schimbi parerea. Vitrinele Emilia, cu doua sau patru polite, ocupa foarte putin spatiu util, iar in rest se inalta pe perete, remarcandu-se prin aspectul lor chic, atemporal. Ele sunt disponibile in culorile gri si crem.

4. Altele. Tot in categoria "Decoratiuni", vei regasi si un dulap de mici dimensiuni, o oglinda cu o rama abstracta, o lada de zestre, dar si o biblioteca, un coltar, o noptiera si o perna tapitata multifunctionala. Pentru ca ne-am gandit la toate si la toti, iti punem la dispozitie inclusiv un raft sub forma de castel, pe care poti aranja in voie cartile copilasului tau. Pe langa utilitatea sa desavarsita, raftul castel are si un rol estetic deosebit si va deveni cu siguranta punctul central de atractie din camera celui mic.

Scrie un comentariu