Ia-ti zborul catre reduceri la coltare extensibile, cu Alberta Casa si Wizz Air!

Ia-ti zborul catre reduceri la coltare extensibile, cu Alberta Casa si Wizz Air!

Ia-ti zborul catre reduceri la coltare extensibile, cu Alberta Casa si Wizz Air!

05.08.2019
0
4747
Alberta Casa, magazinul tau preferat de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate, anunta un nou parteneriat cu compania aeriana Wizz Air. Astfel, din 1 august 2019, Alberta Casa va fi prezenta in revista de la bordul tuturor aeronavelor Wizz Air, sub forma unui voucher care ofera clientilor o reducere de 10% la achizitionarea coltarului extensibil Divano Angolo.

"Investeste in ceea ce conteaza! Construim decorul incaperilor in jurul pieselor de mobilier mari, cum ar fi canapeaua din living sau patul din dormitor. Asadar, acestea trebuie sa intruneasca doua conditii esentiale: utilitate si confort. Noi producem in Romania, la cele mai inalte standarde de calitate, mobilier pentru orice buget", se arata in voucher-ul din revista Wizz Air.

Cu ajutorul acestuia, daca introduci pe site codul de reducere din revista, vei beneficia de un pret cu 10% mai mic la coltarul extensibil Divano Angolo, fata de cel din magazin (695 de Euro). Divano Angolo are sezutul matlasat, arcuri Bonell de tip relaxa in structura suprafetei de dormit, sezlong interschimbabil si lada de depozitare.

Acest coltar extensibil este dotat cu trei perne de decor si are dimensiunile de 250 x 170 x 90 de centimetri. Elegant, dar in acelasi timp si modern, cu linii bine conturate, acesta este potrivit atat pentru living, cat si pentru dormitor. Gratie modului in care este construit, sezlongul poate fi asezat in orice parte, fie in stanga, fie in dreapta. Odata asezat, vei avea garantia confortului si a lucrului bine realizat.

Acest coltar, dotat cu un spatar inalt si tetiere reglabile, te va ajuta sa te relaxezi in timpul zilei, pe cand salteaua din plasa de arcuri relaxa iti va asigura un somn linistit. Suprafata de dormit formata prin extindere este de 210 x 125 de centimetri. Aceste doua aspecte fac din coltarul Divano Angolo un produs pe cat de robust, pe atat de confortabil.

De altfel, acest produs de inalta calitate din oferta Alberta Casa este unic din doua motive. In primul rand, atat sezutul, cat si extensia sunt realizate integral din plasa de arcuri relaxa. In al doilea rand, toata suprafata este matlasata, inclusiv bratele, acest lucru oferind o senzatie sporita de confort. Trebuie precizat ca pernele de decor sunt incluse in pretul coltarului, iar acesta poate fi lucrat si pe alte culori sau materiale.

In plus, acest coltar poate fi completat cu o masuta multifunctionala tot din oferta noastra. Este vorba despre o masuta din MDF, care se ataseaza bratelor coltarului, produsa in Romania. Aceasta are 65 de centimetri inaltime si 23 de centimetri latime, in timp ce blatul care acopera bratul are dimensiunile de 40 x 40 de centimetri.

Wizz Air zboara catre sute de destinatii din aproape toate tarile Europei, dar si catre Africa si Asia. Revista de la bordul aeronavelor, cu aparitie o data la doua luni, este in limba engleza si contine articole despre viata, cultura si turismul din toate orasele in care zboara compania aeriana.

Scrie un comentariu